- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Hieronymus #14 üzenetére
Tökre megértem amit mondasz, ez tényleg így működik
Én mégis azt tudom mondani, gyere el, érezd át magát az atmoszférátés mindent érteni fogsz
Hidd el, sokan vannak akik pont ez miatt szívükön viselik ezt az egészet. Közvetlenül közel száz, közvetetten bőven száz fő felett vannak azok, akik csinálják ezt, mert jóde ezt át kell élni/érezni
egy k*b*sz*t görbe tükröt mutatunk ezzel a társadalomnak, hogy hát srácok, ezt így is lehet csinálni. És bizony így is lehet, totál alulról építkezve ezzel a mentalítással a semmiből húztuk fel ezt az egészet
-
Eddig elég jól működött hogy a közösségi adományozás is megoldott volt (mondjuk tavaly pont nem, de korábban mindig) Most hogy ennyire extra giga-mega nagy lett, bíztam benne hogy így meg tudjuk oldani... Hát.. úgy tűnik, nem fogjuk
Szóval igen, át kell gondolni... Bízom benne, hog yaz ideit még így valahogy lehozzuk.. aztán utáűna majd kitalálunk valamit
-
válasz
Viktor0610 #5 üzenetére
...De gépből lesz olyan kiállítva
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest