- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Hieronymus #33 üzenetére
Ne itt kommentelj hanem csináld! Mutasd meg. Mindenkinek. Addig meg szerintem felesleges a saját nézőpontodat ráerőszakolni olyan dolgokra mikben sem rálátásod, sem első kezi tapasztalatod nincs.
A személyeskedésre történt utalásodat most továbbítom a modok felé azzal a kéréssel hogy bármelyikünk is az aki vét, fogjon keményen az a bannhammer -
válasz
Hieronymus #21 üzenetére
Soha nem volt kérdés h ki mit érdemel. De te magadból indulsz ki valaki haszonért csinálhatja csak. Hát nem. Én sem. Mindig minden fillérrel el tudtam és el tudok számolni. Mi több ingyen van minden ezen túli "szolgáltatás" ami ehhez kapcsolódik.
Ne keresd másban a hibát ha már megérteni sem sikerül azt, hogy nem mindenki Te.
Sajnálom ha emberileg csak ennyi fér bele neked és hogy nem tudsz az anyagi -egyébként ezekben az esetekben is téves - szemléleteden. -
válasz
Hieronymus #18 üzenetére
Jujj de ügyesen kevered a szezont a fazonnal. Senki el nem várta hogy az esemény meglátogatása nélkül valaki jótékonykodjon. Ha jól olvastam bacsis még invitált is - anélkül hogy feszegette volna az adományozást.
Bacsis nem szolgáltatást ad, hanem a lehetőséget biztosít hogy más is élvezze az ő és más emberek hobbiját. Óriási a különbség mert szolgáltatni üzleti alapon lehet csak. És te ezt nem érted.
És ha már ragaszkodsz bizonyos nem ideillő dolgok felemlegetéséhez, akkor éppen te vagy az aki látogatási szándék nélkül már elvárásokat fogalmaz meg valamivel szemben , ami nem is érdekel. -
válasz
Hieronymus #14 üzenetére
Ez szimplán a magadon kívülálló dolgok figyelmen kívül hagyása. Persze ha van zsé lóvéra akkor minden ok ezzel
-
-
Várjunk csak. Soha semmi nincs és nem volt ingyen. Az hogy eddig önerőből megoldotta nem jelenti hogy nem került semmibe. Csak annyit hogy a gyerekei szájától vette el a falatot hogy az álmát megmutathassa másnak is. Ha meg egyáltalán nem lenne rá érdeklődő akkor nem csinálná szerintem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- További aktív témák...
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest