- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiről beszélsz?
Ha bitporkról van szó, akkor miért nekem. Én sohasem foglalkoztam azzal van haszna vagy sem. Továbbra sem vonom kétségbe a korrektségét.
A mit te szeretnél lezáratni az nem létezik. Mutasd meg azt a hozzászólásom ami erre irányult. Alaptalan hozzászólásokat viszont nem kérek.
És az is amit te csinálsz.
Ha jól emlékszem te ebédet kínálsz pénzért a találkozón.
Az is szolgáltatás. Befigyel a kettős mérce.Talán ez volt az a mondat, amit félre értett.
Nyilván kettős mérce. Másoktól ingyen várja el. Miközben nem térítés nélkül szolgáltat.
Ebben egy szó vagy gondolat sincs, ami arra utal, haszna van belőle vagy sem.
Csak arról van szó hogy Bacsis esetében az ingyenesség elvárás. Miközben Bacsisnak is van költsége. A pénzen kívül időt és energiát fektet bele a szervezésbe.
A normális az, ha valaki a saját tevékenységével nem csak másoknak állít elő értéket. Saját maga is kap értéket ellenszolgáltatásként.
Ennek a megértése viszont nem az én dolgom. Én értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest