- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
válasz
stellaz #3815 üzenetére
Lehetséges érdemesebb megvenni neten 11.500 Ft-ért, ingyen postával házhoz szállítva, mint bolyongani utána.
-
-
Mortein
tag
válasz
stellaz #3766 üzenetére
Én is jártam a Tesco-ban, de kb. ugyanazok az árak vannak, mint előtte amikor akcióban voltak (20% körüli). Készlet nem nagyon volt, bár meglepő módon 2db Mars terraformálása is volt, előtte meg amikor kerestem 1 sem volt, nem tudom honnan szedtek elő 2 dobozzal, de szerencsére kibírtam, hogy ne vegyem meg.
-
Azie
őstag
válasz
stellaz #3475 üzenetére
nem ismerem - viszont amit állítólag imádnak a gyerekek, az a santorini
esetleg imhotep / istanbul is jó lehet, egyik sem alapetően egy bonyolult szabályú, mégis meglepetéseket tud okozni, hogy mennyire gondolkodós tud lenni.
ha valami bejön, érdemes megnézni a BGGn a "peoplpe who liked this, also like" részt -
Dr.NX
addikt
válasz
stellaz #3462 üzenetére
Én azt javaslom, hogy gyerekkel gyerekjátékot játsszatok.
Ha a BoardGameGeeken megnézed a kiszemelt játék adatlapját, láthatod, hány éves kortól ajánlott. Érdemes követni a játék ajánlását.
Facebook csoportokban is előfordulnak turbóanyuk, akik szerint a gyerekük 5 évesen ügyesen játssza a Korokon átot (vagy hasonlóan komplex játékot) és lealázza aput, anyut, nagyit.
A kis prodidzsi. Hát hogyne.Az én ajánlásom ennek megfelelően két koop:
Zombie Kidz Evolution
Rókanyomon -
Azie
őstag
válasz
stellaz #3462 üzenetére
azul inkább nagyszülőknek való, gyerek érdeklődését nem fogja lekötni, vagy beunja magát.
-gondolkodós, vagy ügyességi preferált? számolás mennyire lehet bonyolult?
Esetleg roxforti csata, vagy valami más pakliépítő, Clank?
Finca?
Res Arcana?
Sztoriközpontú, mint a plüssmesék vagy egerek?
Agricola?
Carcassone?
Junk Art?
Roll & Writeok: Cartographers, welcome to?
Project L?
#3461, szerintem az everdell messze nem összetettebb, mint a fesztáv, a kuruzslók pedig (ez személyes vélemény) egy kalap... akárcsak a ticket to ride. a döntések illúzióját adja, de semmilyen befolyásod nincs gyakorlatilag a játékra. -
knoxhu
senior tag
válasz
stellaz #3462 üzenetére
Kingdomino szuper választás, ahogy doc is írta, élvezni fogjátok. Azult én személy szerint nem kedvelem, absztrakt kategóriában szerintem lényegesen jobb a Sagrada, de az egy 7,5 éves gyereknek még sok lenne.
Ha szereti a dinókat akkor a fentebb írt Draftosaurus már ajánlott 7-8 éves kortól. :)
-
doc
nagyúr
válasz
stellaz #3462 üzenetére
Kingdomino szerintem egy szenzacios jatek, nagyon egyszeru szaballyal, de komoly taktikazast tesz lehetove.
En most a Splendort vettem le a polcrol a 6 evessel eloszor, nagyon tetszett neki (bar nyerni nem nagyon volt eselye, en meg nem szoktam hagynicsak nem 'optimalizalok' hanem csak jatszom ahogy jol esik - Kingominoban mar 3-4 gyozelmet osszeszedett a kissrac)
-
-
Dr.NX
addikt
válasz
stellaz #3019 üzenetére
A Boardgamegeek oldalán meg tudod nézni, hogy a közösség szerint mi az ajánlott életkor és a játék komplexitása:
https://boardgamegeek.com/boardgame/30549/pandemic
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged