- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
válasz
Revolit #6556 üzenetére
TJÜ vélemény
Szerintem egyszer egy életben el lehet menni egy ilyenre a poén kedvéért, de egyébként nagy ívben kerülni kell az ilyen vásárokat. Ez nem ásvány kiállítás és vásár, ahol egyedi szépséget láthatsz és megveheted azt a kis kövecskét, ami neked tetszik. Ezek dobozok, amiket meg lehet venni bárhol ugyanennyiért. Ha van eszed ugyanúgy meg kell tanulnod a szabályokat előre utána meg szívni a rossz levegőt, várakozni, kínlódni, kerülgetni a népet...
Egyszer tök jó ez, érdekes, de utána hagyni kell. Régen még volt bennem, hogy az esseni újdonságok miatt elmentem egyszer... Manapság közel 500 kipróbált játék után már menne a fene... Az esseni újdonságokat is bőven elég kipróbálni 500 BGG értékelés után, amikor lecseng a hülyeség, és jönnek a normális értékelések. Csak egy vélemény. -
Dreimus
senior tag
-
TrollBalint
addikt
válasz
Revolit #5004 üzenetére
jah igen, a szellőztetés az a nullával volt egyenértékű, amit nem is igazán értek, mivel elvileg ez egy konferencia terem, aminek az lenne az értelme, hogy sokan vannak bent (ha nem is ennyien
) így ehhez méltó légkondi kellene. De túléltük, és még gazdagodtunk néhány játékkal is
-
DJGABI
addikt
válasz
Revolit #3647 üzenetére
na akkor még kettő
bár ezek nem annyira jó, Corinth-on gondolkozok azért
[link] Korinthosz 2500Ft
[link] Vérfarkasok Miller's Hollow-ban 999Ft
(utóbbi helyett inkább [link] Rettegés Éjszakája: Vérfarkas 3500Ft, kb használt áron megy)szerk:
[link] King OZO 999Ft ingyen posta easyboxba
[link] Loot/A zsákmány 1500Ft, Reiner Knizia játék, nem túl jó bgg értékeléssel
[link] Tokyo train 2k
[link] Parlamentary 1500Ftmire kigyűjtöttem látom fateless is linkelt a listáról párat
-
Frod
addikt
válasz
Revolit #2402 üzenetére
Szvsz brutális a szállítás még pakkokban is (legalábbis a meeple verziónál, ahol a játék harmada), én ezért táncoltam vissza tőle egyelőre.
Egyébként a KS kampány alján vannak az adatok, a 6x meeple 65Ł, a 6x minis 80Ł.
(a Nemesis még 38Ł volt a 6x pakk... jó tudom, nem ma volt. a TG 72Ł, de ott két lényegesen nagyobb dobozról is van szó.) -
goccer
aktív tag
válasz
Revolit #2402 üzenetére
Jelenleg ötven páran vagyunk, az lenne a cél, hogy meglegyen a 60, mert akkor nem kell 6os pakkokba rendeződni, hanem szabadon lehet rendelni és további 5% kedvezményt adnak. A szállítási költség a kampány oldal alján van, a group árból további kedvezményt valószínűleg nem adnak. További infók a FB társas csoportban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest