Hirdetés
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android szakmai topik
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Tegnap reggel elszaladtam kiszedni a fát és elintézni a zsindelyt. Utána elmentem íróasztalt venni Katinak . Otthon összeraktam vele de nem volt egyszerű eset. Ilyen összeszerelési útmutatót?! Teljesen használhatatlan volt. Inkább az előre fúrt lyukakat néztem hogy melyikbe mi való és a méreteket válogattam össze kép alapján. Kedden jönnek a tanító nénik családlátogatásra és úgy néz ki nagyjából meg is vagyunk. Édesem délután nekiállt takarítani amit keddre fog befejezni a lányok szobájában ami nem tart semmeddig sem.
Ma mise után megyek apámhoz. Hoznom kell alulétrát mert nem tudunk rendesen felmászni az istállóra.
Ma végre valahára jön haza Adri is! Nehezen ment el ez a nyár mert alig volt itthon a nagylányunk. Ha velünk van legalább a lányokra tud vigyázni addig amíg szerelmem vásárolni megy. Katival és Sárival agyrém bármilyen boltba bemenni.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Küszöbön a Silent Hill 2 Remake megjelenése
- További aktív témák...
- Samsung S24 Onyx Black 256 új
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen