- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Tegnap reggel elszaladtam kiszedni a fát és elintézni a zsindelyt. Utána elmentem íróasztalt venni Katinak . Otthon összeraktam vele de nem volt egyszerű eset. Ilyen összeszerelési útmutatót?! Teljesen használhatatlan volt. Inkább az előre fúrt lyukakat néztem hogy melyikbe mi való és a méreteket válogattam össze kép alapján. Kedden jönnek a tanító nénik családlátogatásra és úgy néz ki nagyjából meg is vagyunk. Édesem délután nekiállt takarítani amit keddre fog befejezni a lányok szobájában ami nem tart semmeddig sem.
Ma mise után megyek apámhoz. Hoznom kell alulétrát mert nem tudunk rendesen felmászni az istállóra.
Ma végre valahára jön haza Adri is! Nehezen ment el ez a nyár mert alig volt itthon a nagylányunk. Ha velünk van legalább a lányokra tud vigyázni addig amíg szerelmem vásárolni megy. Katival és Sárival agyrém bármilyen boltba bemenni.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Steam Deck OLED 1 TB
- AMD Ryzen 9 5900X / RTX 4070 12GB / 32GB DDR4 RAM / 1.5TB SSD konfig eladó normális áron
- Playseat Challenge X (G Edition) + G923 versenykormány + Driving Force váltó + Gran Turismo 7 (PS5)
- MSI Thin 15 Gamer Laptop új, csak kibontott 35hónap garanciával.
- Dell Precision 7510 i7-6820HQ/16GB/256+500Gb/Nvidia1000M/Win11PRO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest