Hirdetés

Keresés

Aktív témák

 • bim

  veterán

  válasz bim #76 üzenetére

  A képfeltöltővel volt némi problémám tehát a képek. :B
  A páncélos hadosztály egy része:[link] [link] [link]

  és a flotta egy része:[link]


  Ezt a képlinkelgetős dolgot még szoknom kell. ;)

 • bim

  veterán

  válasz bim #1285 üzenetére

  Már rég le szerettem volna jegyezni de mindig elfelejtem hogy édesnek ez a kapcsolat nagyon sok lemondással jár. Szinte folyamatosan spórolgatnunk kell (amit én néha elköltök :B ) és soha egy panasz nem hagyta el a száját. Látom én és szeretnék neki és cuncinak többet adni de sajnos nincs miből. Nagyon elszomorít amikor ez-az tönkre megy és nem tudunk újat venni csak javítgatjuk. Ilyen pl. a kabátja is. Majdnem teljesen tönkre ment benne a cipzár de megjavítottam annyira hogy ezt a telet még kihúzza mert nincs másikra pénzünk. Vagy épp nem tudom elküldeni fodrászhoz már egy ideje mert nem futja rá. Na persze nekem se jut semmi luxuscikk. Cuncinak is csak a legszükségesebbeket vesszük meg és semmi többet. Szerencsénkre kap néha rucit és az apja is elengedi hozni az ottani ruháit így relatív friss a ruhatára. Se édes se én nem tudtunk még venni semmit magunknak mióta összeköltöztünk. Felmerülhet 2 kérdés az emberekben miközben ezt olvassák.
  1. Az adatlapomon egy elég komoly gép van. Miért nem adja el és lesz pénzük?- erre az a válaszom azon kívül hogy a szenvedélyem a számítástechnika, a gépem 90%-át még az összeköltözésünk előtt vásároltam és egyedül a vga-kat cserélgetem de azt is csak bizonyos pénzkereten belül teszem. Ez az utolsó olyan pénzforrásunk amit ha minden kötél szakad el fogok adni mert ebből ki lehet venni annyi pénzt amiből egy darabig megélünk. Csakis ezért tartom ezt a gépet meg és nem adom el azonnal. Nekünk ez a vésztartalékunk és nem egy bankszámla.
  2. Ha ilyen csórók akkor miért szeretnének még egy gyereket?- Hiszem azt hogy nem kell beállnunk abba a sorba akik azt vallják hogy csak abban az esetben vállalnak gyereket ha meg tudják teremteni azt az anyagi biztonságot hogy a saját kis életszínvonaluk ne romoljon a gyermek érkezésétől. Én imádom a gyerekeket és úgy gondolom hogy a legnagyobb ajándék a világon az ha valakinek a szerelme megajándékozza egy olyan dologgal ami kettőjük szerelmének a gyümölcse. És ez lemondással jár! Ezt fel kell tudni vállalni. Ha kell többet fogok dolgozni!
  Nagyon boldog vagyok édessel és cuncival mindamellett hogy imádom Imrust és Zsanit is és amiben tudom segítem mamit is.
  Köszönöm édes hogy kitartasz mellettem a rosszban is és töretlen a szerelmed. ( aki ezt túl csöpögősnek érzi az nem volt még igazán szerelmes :P )

  Nagyjából ennyit szerettem volna még leírni de ezt már régóta tervezgetem.

 • bim

  veterán

  válasz bim #1336 üzenetére

  Hoppá! Ezt még be kell jegyeznem: Tegnap délben 330ft-ra drágult a kristálycukor a Pennyben.(a multi cégek nem háríthatják át ezt az adót a lakosságra.. :F )

 • bim

  veterán

  válasz bim #1479 üzenetére

  Jó reggelt.

  Kipihentebb vagyok mert tegnap csak délig dolgoztunk az eső miatt. Nagyon lehangoló idő volt. Olyan fáradtság vett rajtam erőt hogy hazafelé majdnem elaludtam. Cunciért bementem az oviba hogy ebéd után ne kelljen ott aludnia. Nagyon örült neki de nem igazán tudtam vele foglalkozni mert leragadtak a szemeim. Szerencsére édes hamar végzett a munkával és sietett haza. A délutánt már együtt töltöttük. Jó volt együtt lenni. Ez a hét valahogy ugyanolyan mostohára sikerült mintha délutános szak lett volna. Remélem jövő hétre is vakar össze a főnököm némi munkát mert nem szeretnék itthon üldögélni. Ma ha nem esik az eső egy kis bádogozást kell csinálnunk. Ebben bízok mert tegnap délelőtt az a tengi-lengi nem volt bejövős.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  válasz bim #2727 üzenetére

  Majdnem elfelejtettem lejegyezni hogy tegnap elmentem az esztergályoshoz is. Nem vállalta de adott egy cégnevet ahol esetleg meg tudják csinálni mert CNC marással és esztergálással foglalkoznak. Bementem és leadtam a mit szeretnék csináltatni Január elején fel fog hívni a főnök mennyibe fog fájni. Az egészben az a szép hogy pár utcára van csak tőlünk a cég. Nem is tudtam róla. Rendszeres látogatójuk leszek ha jó árban dolgoznak. Azt mondta a srác akivel beszéltem hogy 3 rugó az órabére a gépnek. Nem is vészes... :C

 • bim

  veterán

  válasz bim #3124 üzenetére

  Hirtelen kellett elküldenem mert Sári nem hagyott gépezni. Közben új dolgok derültek ki Boldiról. Jövő hét elején már tutira megműtik. Most elsőre egy csövet építenek be és később egy újabb műtétnél amikor idősebb lesz akkor valami billentyűt is beépítenek. Utána majd csak akkor műtik ha elmeszesedik amit beépítettek. Szóval most így állunk. Édesem sokat sírdogál én pedig próbálom nyugtatni ész érvekkel.
  Nekem most ennyi jut a kis kukacosból. Napi egy kép. Boldika
  Nyilván szerelmem úgy fényképez hogy a drótok és csövek ne látszódjanak.
  Persze Sári közben beájult és mindjárt indulnunk kell a gyerekekért az isibe és oviba.
  Szép napot mindenkinek.

 • bim

  veterán

  válasz bim #4031 üzenetére

  Azt elfelejtettem lejegyezni hogy voltak édesemék tóparton Eszter néninél gyógypedagógián. Egy olyan kisfiúval tették össze mint ő volt. Mindentől retteg és sír, pont mint Boldi volt. Mindenki pozitív példaként emlegeti a mi kis cicaborsónkat. Ő az etalon a gyerekek között. Mi már olyan szinten vagyunk hogy ringatón Anita nénihez ment oda hogy ő kösse fel rá a katicás jelmezt. Szerelmem mesélte hogy olyan az anyukája mint mi. Ilyen csendes és aranyos. Akár még valami barátság is kialakulhat.

 • bim

  veterán

  válasz bim #4462 üzenetére

  Jó reggelt.

  Tegnap végre befejeztem a szerkezetépítést. Meglepődtem mert egyedül voltam egész nap. Már mindenki kérdezgeti mikor végzek a fóliázással és a lécezéssel mert Fehérváron várnak már 2 hónapja az ácsra. Csesződjetek meg! 2 azaz KETTŐ kezem van! Még segítségem sincs minden nap ezért a tempóm se túl acélos.
  Ma állványozással indítunk/tok és utána a síkot egyengetem gyaluval lambériázás előtt majd jöhet a fólia és léc. Amikor elértem az első fóliacsík fölé akkor fog csak a tempó növekedni.
  Szép napot mindenkinek.

Aktív témák