- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikike9310
csendes tag
Sehol nem találtam ennél a kártyánál erre utaló funkciót, még a gyártói oldalon sem.
Ez jelenleg 44000Ft volt egyébként, jó vételnek tűnt.Természetesen nem akarok hozzányúlni, próbálok élni az egy hetes próbagaranciával.
Csak nem tudtam, hogy mi lehet a baja, illetve hogy más találkozott-e ilyesmivel. -
Vikike9310
csendes tag
-
Vikike9310
csendes tag
válasz
Vikike9310 #64094 üzenetére
Illetve egyébként a kb 80%-ra állított fordulatszám után, mikor beindul, és levisszük egy kicsit, akár 77-78%-ra, ismét megáll.
Több fórumon a "dying fan" kifejezést találtam, azonban nem értem, ha annyira fel akarja mondani a szolgálatot, hogyhogy 80% fordulatnál gondolja úgy, hogy neki működnie kell.
-
Vikike9310
csendes tag
Nem indul kézzel való lökésnél sem, egyszerűen meg sem mozdul míg a catalystban kb 80% fordulatra nem rakjuk. (catalyst 15.7.1).
Egy csatlakozóról kapják [link]. A 4-es csatlakozóból összesen 7 kábel (ebből 1 sárga) indul ki, melyeket nézve az első ventihez (amely normálisan viselkedik) 4 kábel, míg a másodikhoz (a kimenethez közelebbihez) csak 3 kábel megy. -
Vikike9310
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit off-topic jelleg, de szegedi révén feltenném kérdésem itt is.
Egy olyan jellegű esetleges hibára szeretnék rákérdezni, amire tegnap egész nap és ma kerestem a megoldást, de nem jöttem rá.
Szóval tegnap reggel megérkezett a használtan vett Sapphire Vapor-X Boost HD7950 3GB-os változata, majd furcsállottam, hogy hamar növekszik a hőmérséklet. Ezután megnéztem, és a két ventilátor közül csak az egyik működik, azonban 80% feletti ventilátor sebességre húzva beindul a másik is.
Játék alatt 3D-ben, 100% terhelés alatt, illetve hőmérséklet növekedés hatására sem kapcsol be, kizárólag, ha a 80%-os fordulatot eléri.
Az lenne a kérdésem, hogy mi lehet a hiba oka? (Számomra egyszerűbbnek és logikusabbnak tűnik, mint minden más kártyánál az alacsonyabb fordulatszámon több ventilátor = alacsonyabb zajszint, de mégis jó hűtés elv). Tagnap kezdődött a próbagarancia, és mihamarabb jó lenne tudni, hogy vissza kell-e küldeni
Illetve van-e itt olyan, aki ért az ilyesmihez?Köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest