- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
Rawulf #51956 üzenetére
Igazából pont egy ilyen hsz-t kerestem, mert se az UltraCellt, se a GodP Quick töltőt nem ismertem.
GodP mondjuk nincs ebayen. UltraCell van, nem is drága, de ahogy elnézem, ott is csak párossával lehet beletenni az elemeket. Közben találtam ilyet; na ez 1-esével is tudja tölteniCsak kár, hogy ebayen nem merek kártyával fizetni
macilaci78 és az miért jó? Ja vagy ez az, hogy olcsóbb
-
SirRasor
addikt
Valaki elárulná, hogy AA-s ceruzaakksi töltőnél miért nem lehet 1 db-ot tölteni? 10k alatti töltőknél mind ki van írva, hogy vagy 2 vagy 4 egyidejűleg. Na de ha nem egyformán töltött a kettő, akkor...
Például ILYENEM van és túltöltés ellen nem véd.Ez a VARTA már véd, és az ára is korrekt (mert úgyis kell 4 akksi, de ezzel se lehet egyet külön tölteni
Vagy ennél a vartánál nem gond, hogy különböző töltöttségű akksikat rakok bele? Nemértek a töltők lélektanához.
-
SirRasor
addikt
Van köztetek szoftvertesztelő? Priviben van néhány kérdésem.
-
SirRasor
addikt
válasz
macilaci78 #51757 üzenetére
Thx!
Obiban voltam (ott ilyen méret nem volt) és lebeszéltek a tescoról -
SirRasor
addikt
Én csak a Petőfi Sándor sgt-n tudok egy műszakis boltot, ahol talán lehet kapni egy biztosítékbetétet (vagy mit..) Az olajbányász térhez közelebb tudtok műszaki boltot?
ILYET keresek, egészen pontosan a képen a legbaloldalibbat.
Vagy esetleg valakinek van 1 db elfekvőben? 10/500 van ráírva.
Thx!
-
SirRasor
addikt
Tudtok korrekt és olcsó üvegest Szegeden?
-
SirRasor
addikt
válasz
biomassza #51688 üzenetére
Látom jártas vagy az acélokban. Akkor csak annyit mondok, hogy Sandvik 12C27
Brutális! A *szimpla* 1065-ös szénacél keménységével vetekszik, de mégis rozsdamentes, jól tartja az élét és mégis könnyű élezni. Ezért is szemezgettem a Morák közül, mert a minőséghez képest korrekt az áruk. -
SirRasor
addikt
válasz
Polemius #51675 üzenetére
Fixire váltottam.
Ez a companion edition. -
SirRasor
addikt
válasz
vizslakutya #51670 üzenetére
-
SirRasor
addikt
válasz
vizslakutya #51661 üzenetére
Törölték, mert szabályzatba ütközött
-
SirRasor
addikt
válasz
Ted_Beneky #51650 üzenetére
Jah, most 10 perce vettem át az új használt babakocsinkat kemény 5 ropiért és pont a lépcsőház előtt vakartam a fejem, hogy akkor most hogy, de mellé álltam és felvittem.
De nem könnyű, ellenben nehéz. Én elbírom, de feleségem..úgyhogy hordozókendő is lesz. Ha ketten megyünk, akkor babakocsi, ha egyedül megy, akkor kendő. Na ez ám a kompromisszum
-
SirRasor
addikt
Valakinek rugós kés?
-
SirRasor
addikt
-
SirRasor
addikt
-
SirRasor
addikt
Az apukáktól kérdezném, hogy mire esküsznek? Babakocsi, vagy hordozókendő? (2 hetes, szóval kenguru még nem jöhet szóba).
Az internet megrontott és már mindenről írnak mindent, hogy miért rossz vagy jó.Ami viszont szopás, hogy magasföldszint, és nincs a lépcsőn babakocsis rampa. Vagy erre is van jó trükk, amit egyedül is kivitelezni tud az ember?
És egy kis vidámság: http://9gag.com/gag/aZWMZqn
Englishül nemtudóknak:
Engedd el.
Én vagyok az, akit akarsz. -
SirRasor
addikt
válasz
Ted_Beneky #51569 üzenetére
Vaterán és olx-en már lecsaptam pelenkára
TP-LINK TL-WN722N 150M antennás USB WIFI - 3000 HUF
-
SirRasor
addikt
Gyerkőc miatt kevesebb a hely (mintha lenne idő..
), így megválnék hőn' szeretett fostalicskánktól. Mármint régi és minőségi laptopunktól
Ugyanitt van TP-LINK TL-WN722N 150M antennás USB-s WIFI is 3000-ért. Ja még garis is.
-
SirRasor
addikt
válasz
stopperos #51412 üzenetére
Na ettől féltem.
Thx az infótAmúgy nagyon durva a picike. Félálomban felébredek arra, hogy mintha rajtam lenne mert mondjuk én büfiztetném, de..hol van? Rajtam volt! Legurult? ÚRISTEN, VÉLETLEN RÁFEKÜDTEM?!? ..nem, nincs sehol. Akkor biztosan csak álmodtam
Pedig olyan élethű álom volt, mintha rajtam lenne.
Előzőleg feleségem ébresztett félálomban, hogy volt büfi? Akkor is a fentit álmodtam azzal az extrával, hogy Ő IS -
SirRasor
addikt
Ha meg szeretném osztani az otthoni wifimet akárkikkel és állítok be titkosítást és a router nevét írom át úgy, hogy "Jelszó: akármi", akkor ez most mennyire biztonságos? Tehát aki felcsatlakozik, az kb. ugyanúgy nem tud mit kezdeni a hálózaton, mintha nem tudná a jelszót, nem? Vagy ez okozhat biztonsági problémát? (nem elméletben; hanem mezei vérpisti tud-e valamit csinálni) Nyilván nagy hacker a jelszót is fel tudja törni, ha akarja..
-
SirRasor
addikt
Thx mindenkinek
ez is egy csöppségJa ilyen laptopbillentyűzetet láttatok már? Nagyon állat
-
SirRasor
addikt
A helyzet az, hogy végig bent voltam mellette, úgyhogy nekem is jár a pihenésből
Amúgy nagyon brutál volt. Ezek után nem merek majd szólni semmi miatt, hogy mim FÁJ. El se tudjuk ezt képzelni..
Illetve megpróbáltam: X évente 1x sikerül úgy összeennem mindent, hogy úgy görcsöl a hasam, hogy már szinte a halálomon vagyok. 1-10-es skálán ez csak az 1-es szint -
SirRasor
addikt
Hoi!
Hintaszéket hol érdemes nézni Szegeden belül? Obiban, tescoban, jyskben nincs.Más:
Mivel elég sokat járok ide, gondoltam csak beírom ide:
Tegnap apuka lettem
Bővül a Rasor klán -
SirRasor
addikt
-
SirRasor
addikt
Na ezeket én is így szoktam, és ami a legfurcsább, hogy a munkahelyen is. Akkor asszem mindent elkövetek, amit csak lehet. Viszont lugosinak is igaza van, sokaknak lehetősége sincs ilyenre pl: ha nagyon messze lakik a melóhelytől, akkor kénytelen kocsival menni stb. Szóval a világnak is kell változnia ahhoz, hogy pl: ne legyen sok ember kényszerhelyzetben.
Érdekes, mert pont erről olvastam ma a szülőszoba előtt
Popper Péter - Lélekrágcsálók művét mindenkinek ajánlom, mert van benne jópár értékes gondolat.
-
SirRasor
addikt
"Csak mi tudunk tenni ellene"
Aha..és hogy? Ezt most halál komolyan kérdezem.
A fenti hsz-emben direkt ezen agyaltam és megakadtam a fölösleges dolgok vásárlásán. De azon felül hogy? Esetleg még arra tudok gondolni, hogy amikor csak lehet, biciklit használok autó helyett, de ennél több tényleg nincs. Legalábbis nem jut eszembe. -
SirRasor
addikt
Na gyerekek ma olyat láttam
Gyöngyszem:
Adott egy számítógép, meg egy router.
Router bemegy a számítógépbe.
A szolgáltató kábele belemegy a routerbe.Eddig tiszta sor, mi? Na..a szolgáltató kábele úgy megy bele a routerbe, hogy előtte egy telefon/net elágaztató rá lett téve a szerelők által, majd csodálkoztak, hogy nincs net. A BP-i központból meg sikertelen távsegítség végén közölték, hogy biztos vírusos a gép
-
SirRasor
addikt
válasz
Rhino666 #50595 üzenetére
Miért nem sütőben?
Megint +1 konyhai berendezés, ami foglalja a helyet. Persze az időzítő miatt nem rossz. Meg össze is keveri? Szüleimnek volt, és nem mindig sikerült az összekeverés jól.http://www.nosalty.hu/recept/jenais-kenyer
Ezt fogom kipróbálni pár napon belül (persze nem mikróban kelesztem, hanem 40 fokra melegített sütőben) és nagyon ígéretesnek tűnik. Persze a finomlisztet kicseréled olyanra, amilyenre csak akarod. -
SirRasor
addikt
S3 minit adnék jobbféle Nokiáért. Valaki esetleg?
-
SirRasor
addikt
-
SirRasor
addikt
válasz
Polemius #50239 üzenetére
Na igen, tehát mehetek a belsőben is 50-el
Mondjuk a gyakorlat szerint külső sáv: 50km/h, belső: 60km/h.
Ha belsőn 55-el megyek, akkor már jönnek nagyon rám.Pedig ha egyre többen állnának rá, hogy a belsőben is pont 50-el mennek, akkor talán le lehetne szoktatni a népeket. Vaaaagy inkább a nagyobb körutakon cseréljék ki a táblákat 60-asra, mert semmi se indokolja a lassú menetet.
-
SirRasor
addikt
Gyerekek ez a szegedi közlekedés kész kabaré. Szoktam vezetni, de nincs kocsim. Most 1 hétre megkaptam bátyám kocsiját, hogy ha megyünk szülni, akkor ne kelljen buszozni.
Ha már itt van, gondoltam ezzel járok be dolgozni, úgy is kényelmesebb és gyorsabb, mint biciklizni
Hááát...kb. ez jut csak eszembe
Kedvencem: Mars térnél belső sávban 40-el tötyög csomó ideig és közben nyomogatja a GPS-t. Majd felgyorsít 60-ra, de pont pirosat kap. Persze azon is átmegy3x jöttem kocsival, de ma már megint biciklire szálltam, mert időben kb. ugyanannyi (csak zöldhullámnál számottevően gyorsabb a kocsi, de annak meg nincs sok esélye), és legalább van edzés is
Ja ma például egy autós rádudált egy gyalogosra, mert az a zöldnél át mert menni a zebrán
Félreértések elkerülése végett: kanyarodó sáv, és a gyalogosnak is zöldje volt.
-
SirRasor
addikt
Szeretem a win 8.1-et, de...másnak is előfordult már a billentyűzetes f*ssága?
-
SirRasor
addikt
Üdv!
Szünetmentes szaki van itt? Szüleim vennének, de nem tudom milyen a jó, vagy mire kell figyelni.
Ötletek? -
SirRasor
addikt
válasz
Frenky89 #49831 üzenetére
Gildant asszem szumoo kollegától, aki a TIK ajándékboltjában található
(legalábbis 3 éve még ott volt
)
totya694 http://nav.gov.hu/cn/fooldal
-
SirRasor
addikt
Kerestem a választ arra, hogy multiméterrel terhelés alatt vajon ki lehet-e mérni a tápot.
Megtaláltam, KI LEHET.ha esetleg valakit érdekelne
Így már azért elég jól lehet tápot tesztelni.
-
SirRasor
addikt
válasz
bolcsodal #49703 üzenetére
Persze.
De a feltett kérdésemre továbbra se adtatok választ. (egy másik (kérdéses) tápegység nem mérőműszer, amivel meg tudom azonnal mondani, hogy jó, vagy nem. Másik táppal minimum terheléses tesztet kéne rajta futtatni X percig.
Amúgy is TFH-val indítottam. És ha kb. jól megy a gép, csak kíváncsi vagyok, hogy kezd-e rosszalkodni a táp?
Szóval inkább az itt a kérdés, hogy multiméterrel méregetni mennyire megbízható dolog?
-
SirRasor
addikt
Táptesztelés rendesen? Hátha valaki kompetens a témában.
Ja visszatérve a körforgalmas kérdésemre: tegnap jövök hazafelé, gondolom most már csak azért is mindenkit el fogok engedni. Pont egy rendőrautó jött. Na megálltam szépen, erre a rendőrautó is. Vártam 5 másodpercet, néztem a rendőrre, semmi. Jó, akkor átmegyek
-
SirRasor
addikt
válasz
Polemius #49515 üzenetére
Most reggel volt.
Egyébként csak a fantasztikus logikámra támaszkodtam
Megállok a kereszteződés előtt, elengedem az autókat, majd ELINDULOK és áthajtok a kereszteződésen egyenes vonalú egyenletes mozgást végezve. Nekem teljesen egyértelmű, hogy ha már egyszer szabályosan elindultam rajta, akkor nem kell 1 útszelettel arrébb ismét megállni. De hát ez van, biciklis szemszögből ennek így kell működnie.
Hoznék egy olyan szabályt, hogy amennyiben 5 km/h-nál nem megy gyorsabban a biciklis, akkor:
1. gyalogos zebrán is áthajthat - a gyalogosok zavarása nélkül
2. a fenti helyzetekben is áthajthatNa mind1, amúgy van jogsim. 4x csináltam meg a kreszt, mindig elsőre sikerült (kismotor, nagymotor, autó, alapszintű vezetéstechnikai képzés). Csak a józan eszem néha felülírja a szabályokat mint ennél a kereszteződésnél is
Ja azért az is hozzátartozik a történethez, hogy ennél a körforgalomnál már lehajtáskor is az autósok 90%-a ELSŐBBSÉGET AD valamiért
Ezt látva a másik úttesten közlekedők szinte mindig átengednek. Azért ez se segít
Például ha kocsival megyek, direkt betartok mindent, hogy ne adjam a többiek alá a lovat
-
SirRasor
addikt
-
SirRasor
addikt
Csak egy gyors kérdés, hogy biztosan szabályosan mentem-e. Kettős körforgalom, lófara. Jövök biciklivel, mint piros nyíl és megadom az elsőbbséget az autónak, mielőtt ráhajtok az útra. Villamos nincs, de jön egy motoros sárga nyíllal és rámdudál a kedves állampolgár, hogy ott márpedig nincs elsőbbségem. Emlékeim szerint a KRESZ alapján ott már nekem van.
Jól tudom?
Edit: bár a Moszkvai körúton is ledudáltak már párszor, pedig tábla sehol se tiltja a bicikliforgalmat
-
SirRasor
addikt
válasz
macilaci78 #49416 üzenetére
Telepítős exe; attól még nem rossz indulatú
Valamiért a böngészők nem nagyon merik lementeni. Firefox is rákérdez, hogy biztos-biztos? -
SirRasor
addikt
Na újra elővettem a Game Makert és csináltak belőle új verziót, úgyhogy sorba veszem elő a régi projecteket és aktualizálom, hibamentesítem.
Kezdésnek egy kis DC++ The Game
Működő online highscores-al, úgyhogy lehet versenyezni, hogy ki az ügyesebb -
SirRasor
addikt
-
SirRasor
addikt
Valakinek van 5-10db DVD-je elfekvőben? (4,5 giga, semmi extra. Mind1, hogy +/-os) Árat is kérek.
-
SirRasor
addikt
-
SirRasor
addikt
válasz
LordVader80 #49173 üzenetére
CmosPwd kell neked
Mondjuk a wines nekem 8.1 alatt nem megy, de XP-vel szerintem menne.
Vagy USB-DOS-os bootolás._Petya_ aha értem..kell valakinek egy új Hyundai fúró?
-
SirRasor
addikt
Egy ilyen ütvefúróval meg mondjuk egy jó fúróheggyel mennyi esélyem van panel betont fúrni?
Ajándékba kaptam, watta új, de csak a garanciajegy van meg, a blokk NINCS, tehát még becserélni se tudom.
-
SirRasor
addikt
Kaptam egy ilyen Samsung fali töltőt, amcsi szabványos, de ránézésre új, drága darab:
Van hozzá rozoga EU-s adapter, ami elméletben működik, de picit lötyögnek a végei, ezért se kellett a gazdájának. Kinek mennyit ér?
Ja 5.0 V 1 A, tehát jóféle
-
SirRasor
addikt
Hmm..20/10-es netem van. Másnak ma reggel mit produkál a digi?
-
SirRasor
addikt
válasz
FoxiestFox #48735 üzenetére
Thx, ki is próbáltam és tetszik
-
SirRasor
addikt
Milyen torrent klienst használtok? Utorrentnél most telt be a pohár, hogy megint frissül és megint nem lehetett kiválasztani, hogy hova telepítse és megint elveszett az összes torrent..
Vissza tudnám állítani, de már elegem van belőle
Szóval ti mit használtok? qBittorrent-et találtam most, ami jónak tűnik
-
SirRasor
addikt
-
SirRasor
addikt
Ha csak 3 dolgot vehetnél a tescoban, akkor mi volna az, amivel ki tudnád borítani a pénztárost?
http://9gag.com/gag/aeNnXAOErről csak George Carlin jut eszembe:
1. menj be egy fegyverboltba és vegyél egy pisztolyt
2. vegyél hozzá töltényeket
3. kérdezd meg az eladót, hogy símaszkot árul-e -
SirRasor
addikt
Megkérdeztem, most nem lehet (és nem is várható egy darabig..).
macilaci78 nekem a fa is jó, csak ne horror árban legyen. Most kaptam egy fás ajánlatot; az alapján a
150x150-es ~90k
210x150-es ~125k (2 db kell)
lenne. Mindennel együtt, azaz ~340k ajtó nélkül. Van most kb. 150k-nk, amiből a bejárati ajtót meg a kisszoba 150x150-es ablakát muszáj kihozni. Ennyiért meg nem állnak szóba velünk, ami nem feltétlen az ő hibájuk..csak a fát lakkozni kell X évente, ezért szerintem annyira nem jó biznisz. A műanyag meg túl jól zár és penészedik, ezért érdemes rá vágatni kis szellőzőt :facepalm:
DarkByte már nem számít, meg se kellett volna kérdeznem
Majd valahonnan lopok én is egyet
-
SirRasor
addikt
válasz
mimi82 #48400 üzenetére
Persze!
macilaci78 biztos. Vártam 1 hónapot, hátha visszakerül, illetve átkutattam az összes tárolót, de semmi.
Mondjuk ha egy ezres alatt van ilyen, akkor veszek egyet..úgyis nemrég kaptam meg a seplasttól a több mint félmilliós árajánlatot 3 nyomorult ablak meg egy ajtó cseréjére..ennyi már úgyse számítDe azt magyarázza meg nekem valaki, hogy ha a műanyag olcsóbb, mint a fa, akkor miért van olyan érzésem, hogy fából 200-300k-ból kihozható mindez?
Áhh mind1, fáradt vagyok, inkább megyek aludni.
Syl +1
-
SirRasor
addikt
Valaki tud INGYEN szerezni egy kültéri seprűt? Én hülye kitettem a lépcsőházba és valamelyik c*gány majom ellopta. Ilyenre most végképp nincs keret, de szeretném tisztán tartani a környéket. Természetesen eltekerek érte bárhova.
-
SirRasor
addikt
Valaki tud adni pici pendriveot sör/csoki árfolyamban?
256 MB vagy afölötti érdekel és korlátlan mennyiségben -
SirRasor
addikt
válasz
Rhino666 #48094 üzenetére
A fúróhegy egy dolog, de a fúró is számít. Ütvefúró NEM JÓ vasbetonhoz, csak a fúrókalapács.
Szimpla fúró ütvefúrós fokozatban próbáltam 5 percig fúrni egy lyukat és csak 1-2 centire tudtam bemenni.
Aztán kaptam kölcsön fúrókalapácsot és fél óra alatt kifúrtam 9 lyukat ilyen ~6 cm mélységben, ahol inkább a söprés meg a létra arrébbrakása vitte el az idő nagy részét -
SirRasor
addikt
Nem tudom, lehet. De senki se tudja biztosan, és nem akarok kockáztatni.
Frenky89 Ez vajh' garivesztéssel járhat?
Amúgy Xposed framework+App Settings modulról még nem hallottam, de most rágugliztam és nagyon fincsinek néz ki
Bár gondolom 1 restart minimum kell neki, pedig most olyan atomstabil a telefon, hogy amióta megvettem, még nem volt újraindítva se
(3102 órája lett bekapcsolva)
Nem baj, ki kell prbóbálni az új dolgokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest