- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
ShadowX #65830 üzenetére
Hardveraprón tényleg találtam párat, azt hittem használtan olcsóbbak lesznek. Sajnos ahogy elnézem nem valami elterjedt itthon a Nintendo 3DS
így használt játékot találni hozzá se túl esélyes
vagy ami van is, az majdnem olyan árban megy mintha bemennék az 576kb.hu-ra és megvenném újonnan.
-
martonx
veterán
Nintendo 3DS játékokat vajon honnan tudnék minél olcsóbban szerezni? Kaptam egy bontatlan 3DS-t ingyé'
Gyerekek jól el tudnának szórakozni vele.
-
martonx
veterán
-
martonx
veterán
-
martonx
veterán
válasz
Ted_Beneky #65704 üzenetére
Clean install esetén valami 16Gb környékén foglal. Ugyan már nagyon régen volt win7-em, de az mintha több lett volna jó pár GB-vel.
-
martonx
veterán
válasz
lugosi #65693 üzenetére
mivel 4 gyerekem van, így 2,5M Ft-ért csak végigszopattam magam minden létező helyen, ahol csak lehetett. De több ismerősöm is van, akik 1 gyerekkel inkább rálegyintettek a kapható 500K-ra.
Mondjuk tegyük hozzá, hogy az egésznek van is egy bő 100K-s költsége, szóval 1 gyereknél tényleg erősen elgondolkodtató, hogy megéri-e ennyi pénzért napokig szopni. -
martonx
veterán
Hihetelen, de sikerült minden faszom igazolást összegyűjtenünk a CSOK-hoz. A kib.....tt Nav-hoz 3-szor kellett igénylést benyújtanom, mivel olyan rohadt bonyolult az esetem, az egyéni vállalkozóság miatt.
Nulla tartozásom van, de képtelenek erről CSOK-hoz kellő igazolást kiállítani. Ja, és ev személyesen nem igényelhet igazolást, csak ÁNYK-n keresztül, ahol mivel kétszer nem sikerült a megfelelő kombinációkban kitöltenem az igénylést, harmadszorra a könyvelőm kérte ki a megfelelő igazolást.Beszélgettem a NAV-os ügyintézővel, aki kifejtette, hogy szerinte nem bonyolult a rendszer, hiszen csak egy köztartozás mentesség igazolást kell kérni, aminek a megfelelő ÁNYK nyomtatványt megtalálva, a főoldalán az Egységes Igazolás opciót kell választani. Majd ezután már nincs más dolgunk, mint a többi aktív oldalt kitölteni, ahol olyan egyszerű kérdésekre kell válaszolni, mint pl. mire kell (E002 a banki hitelfelvétel, igaz, hogy CSOK-hoz kell, de ezt kell választani - bár ebben még mindig nem vagyok biztos) stb...
Nem is értem, hogy nem sikerült magamtól kikérnem a megfelelő igazolást...Ja, és nem szólnak ám, hogy nem jó igazolást kértem ki, hiába írtam a megjegyzés rovatba, hogy CSOK-hoz kell, ehelyett röhögve fogadtak, hogy ők kiadják az igazolást, de látták a megjegyzést, hogy CSOK-hoz kell, és ahhoz úgysem lesz jó, igényeljek újat, aminek ismét pár napos átfutási ideje van... illetve ismét 3.000Ft.
Mindez megfejelve azzal, hogy ezzel párhuzamosan OEP igazolás is kell arról, hogy biztosított vagyok, ami szintén 3K, és szintén csak 15 napig érvényes az igazolás. Ja tényleg, amikor először ilyet kértem még az osztályvezetőt is odahívták, hogy külföldi munkavállaló esetén, ha látják hogy minden be van fizetve utánam, akkor mi a teendő...
Azán a NAV-al addig ment a huzavona az igazolás kiállításán, miközben hangsúlyozom nincs semmiféle tartozásom, csak egy igazolás kell, hogy újra ki kellett kérni az OEP-est is. Akik - hehe - közben átköltöztek a kormányhivatalba, ahol viszont még az információn se hallottak róluk. Végül miután építésügyi hatóságtól kezdve mindenfelé bejáratták velem az ügyintézőket, sikerült megtalálni az OEP-es részleget, ahol az ügyintéző megint kezdte a szokásos osztályvezetős szórakozást....Ezek után az FHB volt a hab a tortán, ahova a két kilónyi papírral megérkezve az eljárási díjat csak készpénzben lehetett befizetni. Érted, ülök a bankban, és közlik velem, hogy menjek ki a bank automatájukhoz, vegyek ki pénzt a náluk vezetett számlámról, majd fizessem be a pénztárukba. Normálisak ezek?
-
martonx
veterán
Végig digitális jelkábelekről volt szó, a hangfal kábelek meg analóg jeleket szoktak továbbítani, szóval azoknál teljesen más a helyzet. Pláne, hogy általában pont a hangfal kábelek szoktak hosszúak lenni, mire szépen körbe kerülnek a szoba minden sarkába, az usb, hdmi kábelek meg szomszédos egységeket kötnek össze.
-
martonx
veterán
válasz
Valkűr #65674 üzenetére
http://www.tested.com/tech/3329-the-difference-between-cheap-and-expensive-hdmi-cables/
Amiről te beszélsz az szvsz már bőven a kognitív disszonancia, azaz az ember elkezdi bele látni, hallani a drága vezetékbe azt, ami nincs is ott.
Ha összeraksz egy hifi cuccot filléres kábelekből (és itt most nem a 20m-es kábelekről beszélek, ahol eleve a technológia határait feszegeti az ember, hanem másfél méteresekről), és összerakod ugyanazt, darabja 15K-s kábelekből, akkor is fogsz különbséget hallani, ha az ott sincsDe nem azért mert tényleg van különbség, hanem mert ennyi pénzért tudat alatt különbséget akarsz látni / hallani.
Ezt a szimpla pszichológiai trükköt az Apple járatja zseniálisan csúcsra a marketing gépezetével megtámogatva, de az élet sok egyéb területén lehet vele találkozni.
-
-
martonx
veterán
No, érdekes módon az emag és a notebook.hu weboldalai működnek fekete pénteken
És még az akcióik is egészen értelmesek. -
martonx
veterán
Egyrészt ami évről évre az edigital fekete péntekén történik, az minden csak nem nagymenőség. Másrészt mégiscsak rendelkeznek normális orszáégos bolthálózattal, az áraik se rosszak úgy általában.
Szerintem ők csak olyanok, mint minden tipikus magyar cég - basszák a garast. -
martonx
veterán
Nem megmondod, hanem az admin oldalon bekattintod, és kész. És a százszoros azért nyilván relatív, mert 1 magos géphez képest nem nagy cucc hirtelen 100X-os erőforrást keríteni (mondjuk 25 darab 4 magos gép), míg egy 8 magoshoz máris nehezebb
És nem csak, hogy egy napra, de akár csak percekre is el tudod ezt játszani, noha az automatizmusnak nyilván önmagában percekre van szüksége, hogy a terhelés függvényében egymás után beüzemelgesse az újabb és újabb gépeket.A webshop-om esetében pl. minden nap csak 2 órán át mennek a plusz gépek. Beüt a Facebook kampány, megérkezik a tömeg, automatizmus betolja alánk a plusz 1-2 gépnyi erőforrást, majd átlag 2 óra alatt le is cseng a tömeg, és az automatizmus szépen ki is kapcsolja a plusz 1-2 gépet. Minek fizetni 3 gépet 24/7-ben, ha csak napi 2 órát van rajtunk érdemi terhelés? Plusz ha egész évben csak párszor játsszuk el pár napon keresztül az FB kampányt?
-
martonx
veterán
-
martonx
veterán
No, de pont ezért futnak felhőben a szerverek, és ezért kell csak azt kifizetned, amit tényleg használsz
A fizikai szerverek kora már rég lejárt.
Egy napra, ha tudod, hogy lesz 500.000 látogatód, bőven megéri rászánni azt a napi 40K-t is akár a hosztingra, másnaptól meg simán visszaveheted század akkorára a szerver parkodat. -
martonx
veterán
válasz
vizslakutya #65333 üzenetére
Én nagy lelkesedéssel vártam, hogy na majd idén jól bevásárolok náluk végre. Aztán az első pofára esés reggel ért, amikor megláttam, hogy 7-9%-okkal akarták kiszúrni a szememet. Na mindegy gondoltam, azért csak találok valamit amit esetleg mégis megéri náluk venni. Végül XBox One-t vettem volna, de azóta is elérhetetlen a kosár.
Ami tiszta szerencse, mert mérgemben olyan oldalakra is elnéztem, mint az 576Kbyte, és rájöttem, hogy ott akció nélkül is pont ugyanannyiért megkapom
Edigitalban 100K a csupasz alapgép, míg 576Kbyte-nál alapgép + 3 játék + kinect 160.
Emagban meg majd megveszem jövő héten a betervezett többi apróságot (fényképező, monitor). Fura, hogy az Edigital-nak ennyire nem érdeke, hogy eladjon, de ők tudják.
-
martonx
veterán
Fel, pl. az egyik maszek webshopom, ahol minden délután pontban 5-kor üt be a Facebook kampány eredménye, és egy időpillanatban jelenik meg hirtelen 5000 felhasználó, olyan szépen skálázódik fel 10 párhuzamos szerverig, hogy öröm nézni (persze hirtelen megjelenő 5000 userhez bőven elég 2-3 párhuzamos szerver is, de elméletileg 10-ig tudná magát felskálázni). Meg persze legyen aki kifizeti.
És ez csak a hoszting, ha kifizetnék, egy csomót lehetne magán az oldalon is optimalizálni, hogy sokkal kevesebb erőforrással beérje.
Ha én edigital lennék, és tudnám, hogy azon az egy napon vélhetően meg fog 100-szorozódni a szerverem terhelése, cserébe 1 nap alatt keresek annyit, mint amúgy egész évben, akkor nem sajnálnám a pénzt hasonló megoldásoktól.
A főállásomban pedig 1-től egészen 200-ig skálázódnak a szerverek az Amazon cloudjában, bár az is igaz, hogy ott havi 20.000 dolláros Amazon számláig a menedzsment meg se kérdezi, hogy miért ennyire drága a hoszting, csak garantáljuk, hogy egy percnyi szolgáltatás kiesés sincs senkinek
-
martonx
veterán
Edigital-nál fekete péntek van. Kiábrándító árak, és máris lehalt az oldaluk. Azt nem nevezném fekete pénteknek, amikor 7-9%-okat engednek, az országosan amúgy sem legjobb áraikból.
-
martonx
veterán
Pont mondani is akartam, hogy szvsz így 2015 végén, akkor már inkább a wdr-3600-at érdemesebb venni, pláne ha az embernek komolyabb tervei is vannak, mint pl. printszervernek használni, torrentezéshez használni, meg manapság legkisebb családon belül is simán előfordul 4 eszköz - 2 gép, 2 mobil.
Nekem 1043v2 van otthon, nálunk a NAS torrentezik a router helyett, így a 4 eszközt (Nas, asztali gép, 2 mobil, van egy notebook is, de azt inkább csak pesten használom) minden zokszó nélkül atomstabilan kiszolgálja az is. De látszik, hogy el fog jönni az az idő, amikor a gyerekeknél is megjelennek a mobiltelefonok, plusz számítógépek, így szvsz jövőre le fogom cserélni valami combosabbra.
-
martonx
veterán
Nézd, a TV már bőven az a kategória, ahol egy kis szétnézéssel tízezreket lehet keresni, a vasaló nem. Nagyon nem mindegy, hogy belefektetsz a kiválasztásba, legjobb ár keresésbe 2 munkaórát, és a végén spórolsz 50K-t, vagy 2-t. Kizárt dolognak tartom, hogy az a vasaló, amit mondjuk az Auchan polcán látsz 12K-ért, azt meg fogod kapni máshonnan, szállítási díjjal együtt 8-ért. Kiszámolod, hogy mennyi a fizetésed munkaóránként, hozzáadod, hogy ennél a szabadidőd még többet is ér, és már meg is kaptad, hogy megéri-e 1-2 ezer Ft spórolásra órákat pazarolni az életedből. Ha persze valakinek ez a hobbija, mint pl. másnak az autója buzulása, akkor az nyilván teljesen más, ott az észérvek nem jönnek számításba, de az esetben nincs is miről beszélni, mindenkinek vannak hobbijai, nincs ezzel gond.
Plusz a media marktba / bobához besétálok és megveszem, lehet nem volt jó példa részemről, mert ha az egerem, billentyűzetem elromlik - nekem a PC munkaeszköz - akkor nem érek rá pepecselni, hogy jaj milyet vegyek, hanem elrohanok egy boltba, és az ott lévők közül választok 1 perc alatt, és megyek vissza dolgozni vele. Nyilván ha nem szorít az idő, akkor én se vagyok rest rászánni azt a 2 percet és inkább online megrendelni a media-ból, edigitalból, emag-ból, megspórolva ezzel egy utat a boltba, és 5-10%-nyi felárat, amit a boltban tesznek rá az online rendelés ellenében. Szóval én se feltétlenül dobom ki a pénzt az ablakon feleslegesen.
Másrészt az egér vásárlást jobban is szeretem boltban intézni, mert ott meg tudom fogdosni, meg tudom nézni, melyik illik jobban a kezembe. Olyan is volt már, hogy MM-be besétáltam, kipróbálgattam egy csomót, aztán amelyik legjobban megtetszett rögtön meg is rendeltem onlineIlyen téren én ha picit is érintene a téma, vasalót is így vennék. Besétálnék 1-2 boltba, kézbe fognék 5-10 normálisabb vasalót, aztán amelyik tetszik és úgyse sürgős a dolog, már jöhet is online valamivel olcsóbban.
-
martonx
veterán
hmmm a PC kiegészítőkkel majdnem megfogtatok, el kellett gondolkoznom, hogy legutóbb hogy is vásároltam. De végül sikerült felelevenítenem, hogy vagy Boba-hoz bemegyek és veszek valamit ami éppen raktáron van (mondjuk SSD, pendrive, router), vagy a media markt-ba megyek be és veszek olyat ami éppen a polcon van.
-
martonx
veterán
Én utána járok egy lakás vásárlásnak, utána járok autó vásárlásnak, még pár órát rászánok egy drága fényképező, vagy számítógép vásárlás előtt is a tájékozódásra. De a 10-15K-s vasaló nem az a kategória szerintem, ami miatt akár csak egy órát is elpazarolnék az életemből vasaló tesztek, javaslatok olvasásával.
Bár jobban belegondolva régebben, amikor időmilliomos voltam (4 gyerekkel ezelőtt) sokkal komolyabban el tudtam cseszni az időt ilyenekre, hogy aztán időnként mégis ugyanúgy megszívjam, mintha nem jártam volna órákig, napokig utána.
-
martonx
veterán
Egyik ismerősöm dolgozik a Máltai szeretetszolgálatnál, így szerencsére általában szoktunk hallani az elajándékozott cuccokról
Nemsokára jön a karácsony, és hirtelen mindenki jószívű akar majd lenni, meg adakozni, meg mindenkit szeretni, miközben ott lenne rá neki egy egész év -
martonx
veterán
válasz
Lacielvtárs #64565 üzenetére
Nálunk még az 520-as is tökéletesen helytáll immár 2 éve. Annyiszor lett már leejtve, hogy végül egy üveg csere csak megérett rajta, de még mindig tök jó kis eszköz.
-
martonx
veterán
Hidd el a webfejlesztés is pont ilyen téma. Hiszen csak párat kell kattintani, mi kerül ezen 100 ezerbe. És miért nincs kész tegnapra? Ha Wordben meg tudom csinálni olyanra, akkor neked minek fizessek ennyi pénzt, hogy weben is így jelenjen meg?
És az emberek képtelenek megérteni, hogy a webfejlesztés nem annyiból áll, mint egy word dokumentum összedobása. -
martonx
veterán
válasz
macilaci78 #63786 üzenetére
Köszi!
-
martonx
veterán
válasz
macilaci78 #63772 üzenetére
Köszi, konkrétan társasházi lakásban láttunk ilyet, és elgondolkoztam, hogy ez jó-e.
-
martonx
veterán
Itt mindig van valaki aki ért az adott témához, ezért megpróbálom:
Miért jó a fan coil fűtés / hűtés? Pontosabban nagyjából tisztában vagyok vele, hogy mi ez, de a havi rezsit tekintve jobb ez, mint egy hagyományos fűtés? Azt mondják hogy az áram számlát drasztikusan meg tudja dobni, cserébe az alacsony gáz fogyasztásért.
Van valakinek gyakorlati tapasztalata vele? -
martonx
veterán
válasz
macilaci78 #63678 üzenetére
Nézd, ha a 42K mindössze 4 nagyobb európai útból jött is össze, máris olcsóbb volt egy autót venni rá, mint taxival megtenni ugyanazt
Nem is szólva arról, hogy a taxis plusz egy helyet elfoglal, és akkor az ő csomagjairól még nem is beszéltünk -
martonx
veterán
válasz
FoxiestFox #63664 üzenetére
Meg próbálj meg reggel 4 gyereket (0-8 év között) gyorsan szétszórni a városban autó nélkül, vagy csinálni akár csak egy kis bevásárlást 4 gyerekkel autó nélkül.
Ránk vonatkozna a nagycsaládos vonatjegy kedvezmény. Feleségemék egyszer jöttek fel vonattal pestre a sok gyerekkel, aztán inkább megbeszéltük, hogy soha többször vonat (és ez a többi utasnak is jobb így).
Egyébként ha már vonat, akkor miért van az, hogy az ország nyugati felében olyan vonatok járnak halkan, gyorsan, pontosan, kényelmesen, hogy csak nézek. Aztán amikor a dunán innen kell vonattal menni, akkor meg előkerülnek az ezer éves, széthasznált, megbízhatatlan, koszos, télen hűtő, nyáron fűtő szerelvények...
Múltkor volt egy vitám egy kollégával a vonatos wifi használhatóságáról. Addig csak Szeged - Bp vonalon volt szerencsétlenségem használni. Aztán amikor kipróbáltam mindezt a dunántúlon, akkor rájöttem, hogy tud ez jól is működni.
-
martonx
veterán
Ha azt vesszük, hogy anno újonnan vettem egy új autót 3 millióért, amit még 13 év elteltével is használok, és nem is áll szándékomban eladni, mert annyira igénytelenül, jól teszi a dolgát, akkor mennyi az értékcsökkenése?
-
martonx
veterán
válasz
Agyasima #63472 üzenetére
Visszaköltözik a főbérlő. Tesómék pedig olyan faszán gyorsan el is húztak innen 2 hét alatt, hogy még a lakásukat is kiadták, és hétfő óta már a félegyházi albérletben laknak.
Nem kicsit csodálkoztam el, amikor mindez kiderült.
Meg amúgy a francnak van kedve egy lakótelepi, lift nélküli ház legfelső emeletére költözni egy kis lakásba 0,3,5,8 éves gyerekekkel. -
martonx
veterán
Keresünk albérletet Szeged belvárosában vagy ahhoz közel. Ha tudtok ilyet ne tartsátok magatokban.
-
martonx
veterán
Csapatépítés hivatalos részén vagyok. Szerencsére a wifi atsegít a nehéz órákon.
-
martonx
veterán
válasz
Lacielvtárs #63301 üzenetére
Azért ez fura, mert a win10 állítólag kevesebb erőforrással beéri, mint a win7. Mondjuk azt észrevettem, hogy az első 1-2 napban imád a win10 elszöszmötölni, és indexelni mindent (esetemben pl több gigabytenyi emailt, és több 10 gb-nyi egyéb dokumentumot). Ezekkel jól elszórakozik telepítése után napokig, de azután nálam határozottan gyorsabb, mint a régebbi win-ek, a keresése meg jóval gyorsabb és alaposabb, mint a régieké volt. Minél gyengébb a proci és minél több az anyag, annál tovább szórakozik az indexeléssel. Lehet, hogy ez miatt érezted lassabbnak.
Másrészt a beépített appjai szarok, és bűn ronda az egész, szóval nem vagyok elragadtatva tőle
-
martonx
veterán
válasz
Lacielvtárs #63294 üzenetére
Azt mondjuk még elárulhatnád, hogy milyen proci van a gépedben? Mert ha celeroncs, akkor azon mindent lomhának fogsz érezni
A Pentium már határeset, a negyedik generációs i3, i5-nek meg hasítani kellene, ha van alatta egy SSD. -
martonx
veterán
Nem vagyok katás, és van azért iparűzési adótól kezdve kamarai tagságon keresztül minden faszság, amivel foglalkoznom kellene. Az évi 1 adóbevallás az ánykba lenne a legkevesebb, de a francnak van kedve 4 gyerek, főállás plusz maszek mellett még ezeket a baromságokat is figyelni.
-
martonx
veterán
Könyvelőt keresek. Egyéni vállalkozó vagyok, aki rohadtul nem akar foglalkozni a háttér bürokratikus szarokkal, a mostani könyvelőm viszont hol erről, hol arról felejt el szólni, és nincs kedvem magamtól utána járni.
Tudnátok valaki ajánlani? Nem baj, ha nem olcsó, a lényeg, hogy annyira megcsináljon helyettem minden bevallást, dokumentációs szir-szart, hogy kb. ne is tudjak róla, hogy ezek léteznek.
-
martonx
veterán
válasz
DarkByte #63259 üzenetére
Azt mondják a SZIN-en a nagyszinpad hangosítása volt szar az első napon, mert az ismerősök akik kimentek azt mesélték, hogy Scootert jobban lehetett hallani a Tisza túloldaláról, mint amikor 10 méterre a színpad előtt álltak.
Szóval mostanra remélhetőleg sikerült a szinpad elé koncentrálni a hangerőt, nem pedig mindenhova csak a szinpad elé nem. -
martonx
veterán
Itt a belvárosban este 8 után volt hangos a SZIN, de mintha 11 tájban letekerték volna a hangerőt. Bár az is igaz, hogy a Csongrádi sgt elején amúgy is hozzá vagyunk szokva a zajhoz, egy kis SZIN ide vagy oda, már alig számít
-
martonx
veterán
Sziasztok,
Mivel itt mindenki ért mindenhez megkérdezném, hogy a saját 4 gyerekes extrém igénybevételünkre milyen mosógépet ajánlanátok. A második gép készül kihullani alólunk, és jó lenne végre valami olyat venni, ami garantáltan sok évig bírja a komoly igénybevételt (értsd nem heti 1-2 mosás, hanem napi 1-2).
-
martonx
veterán
válasz
quailstorm #62698 üzenetére
Honnan kellett volna tudnom, hogy Asphalt rajongó vagy? Majd egyszer összehozlak a fiammal, ő is rajongott érte, igaz ő még csak 7 éves volt akkor, és mentségére szóljon, hogy elég gyorsan kinőtte
-
martonx
veterán
válasz
quailstorm #62687 üzenetére
Egyébként ha már Asphalt 8, nekem az AMD A6-1450-es notim a maga 4,5W-os procijával rezzenéstelenül tartja a 30fps-t, igaz a felbontás csak 1366X768.
Én mondjuk nem igen játszok vele, de a 8 éves fiam jól elszórakozott rajta, amíg rá nem unt. Bár néha még most is előveszi. -
martonx
veterán
válasz
quailstorm #62682 üzenetére
"Ezen legalább 20FPS körül megy Android emulátorban az Asphalt 8" - jelzem Asphalt 8-ból van natív winapp is, szóval nem kell ahhoz fából vaskarikát csinálni, hogy win8-on Asphalt-ot játssz
-
martonx
veterán
Nyugi, nem is kapkodom el. Csak szüleim gépe pont július közepe tájt szarta össze magát, így gondoltam, akkor már felteszem a win10-et. Végülis a rendszer nagyon gyors, még az előző 8.1-nél is gyorsabb, nagyon kevés helyet foglal az SSD-n, csak ne utálnék ránézni
Persze nem kötelező váltani, de azért haladni kell a világgal, és ha már legális win-jeim vannak, akkor miért ne váltanék. De az biztos, hogy a többi gépen nagyon nem fogok sietni a váltással, hátha időközben egységesedne az egész rendszer tipográfiája, és ezzel hátha picit élettel telibbek lennének az ikonok.
Érzésre az első nagy halom bugfixet biztosan megvárom (amit mintha aug végére ígértek volna), de az sincs kizárva, hogy inkább megvárom az októberi frissítési hullámot, amikor is új feature-ök is jönnek.
Netán közben hátha a stardock előáll valami emberibb windows témával, ami minden pénzt meg fog érni. -
martonx
veterán
válasz
azbest #62670 üzenetére
"De jellemzően az ms örül minden új licensz eladásnak.
Most megint egy olyan verziólépés lesz, amikor előbb-utóbb rákényszerül az ember a váltásra. Például ha játszik. Vagy ha fejleszt ms rendszerre."Jelzem ez egy ingyenes frissítés. Szóval annyira azért nem pályázik az ms a pénzedre, hogy meg kelljen venned, feltéve persze ha legális win7-8-ad van.
-
martonx
veterán
"Most az Edge ikonján vagy ennyire kiakadva?" - nem hanem az Edge ikonsorán. Tudod, ha nem csak arra használod, hogy rögtön letöltsd a Chrome-ot vele, hanem megpróbálsz mondjuk könyvjelzőket kezelni, home gombot nyomni, ilyesmik.
De az Edge csak egy tipikus példa akart lenni, mert igaziból az összes új app, hányadékul néz ki (a működésükről meg inkább ne is beszéljünk, az időjárás app. pl. nem ismeri Szegedet, a mail app nem tud kontaktot átvenni gmailből, de legalább a gmail-es emaileket kezeli, és még hosszan lehetne sorolni), csak azokat kb. nem is látom, ellentétben az Edge-el.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Könyvajánló
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest