- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Hát a Blood and Chrome az egy prequel sorozat pilotja lett volna, de elkaszálták.
Pedig méltó volt az univerzumhoz.
Biztos hogy nem folytatás lesz, valószínűleg reboot, szerintem egy csomó szereplő fog repülni, és jönnek újak..
Lehetne amúgy jól rebootolni, de igazából semmi értelme..
Célszerűbb lenne szerintem, ahogy a topikjában is írtam, a B&C pilotot bevágni moziba, a bevételből pedig folytatni azt.. -
válasz
Rawulf #45916 üzenetére
Én is megnézem őket, mert nem rosszak igazából, de tegyük hozzá, hogy néhány képregény elég sötét hangvételű volt, én legalábbis így emlékszem, nagyon rég olvastam bármiféle Marvel képregényt.
Tehát lehetne ezekből csinálni olyan cuccot is, aminek súlya van, nem csak ilyen popcorn szirszart.
Igaz, legalább valami van.
Nagyobb aggodalmam most az, hogy a BSG re-re-reboot mozifilm megfelelő rendezőt kapjon -
-
-
-
Baszki, nagyon röhögtem.. a szőke lány a Juke-kal haláli.. hogy elgurítja
-
válasz
LordVader80 #45849 üzenetére
Ja.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Lacielvtárs #45725 üzenetére
Szegény, jól póruljárt
-
-
válasz
quailstorm #45709 üzenetére
Én letettem a HD2-ről, mert szerelésileg nagyon gány valami
Rengeteg hibás van fent aprón mindenhol.
Nem tudom, létezik-e belőle olyan, ami kiadásától napi használatban van, és még működik -
válasz
quailstorm #45706 üzenetére
Vettél egy tropa HD2-t, és építgeted?
-
-
-
-
válasz
Rawulf #45613 üzenetére
Mondjuk most nem tudom próbálgatni, mert laptopom van, de tervezek összerakni egy kicsi P1-et retrózásra, azon meg úgyis megy majd simán.
Apropó, Gravis hangkártya maradt valakinél? Pár éve eladtam az enyémet valami potom pénzért, de már sajnálom. Pedig azzal lenne jó Duke Nukemezni, Doomozni.. -
-
-
-
-
-
válasz
viperabácsi #45539 üzenetére
A raktár az készlet. Újat mondtam?
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
stopperos #44977 üzenetére
Rendben.
Mondjuk a téma a kaja volt, akkor az én véleményem is álljon itt, hátha valakinek jól jön.
Megálló falatozó: hoztam már el tőlük jó palacsintát, de több alkalommal is előfordult, hogy nagyon vastag, nyálkás, és összességében ehetetlen volt. A puding szintén többször állott, savanykás mellékízű volt, a sültkrumplinál szintén tapasztaltam azt számolatlanul, hogy szikadt, több órás volt.
Főtt kajáik állítólag nem rosszak, de azt én nem ettem még ott. Annyira nem is vagyok vállalkozó szellemű. -
válasz
stopperos #44974 üzenetére
Nyáron bementem palacsintáért, és olyan pára+kajaszag+meleg volt, hogy szó szerint kiszédültem
És akkor kint volt vagy 38 fok, tehát bent mennyi lehetett...
Embertelen... nagy szállodák konyhája lehet ilyesmi, de azoknál a szellőzés meg van oldva legalább.
Akárkié is az a hely, legalább a vendégtérbe tenne egy elszívót+klímát, ha már az alkalmazottait lesz*rja. -
-
válasz
LordVader80 #44958 üzenetére
Mekkora tableted van, hogy félreütsz? Én 7-esen már elég ritkán tettem 1-2 nap után is.
-
-
válasz
quailstorm #44926 üzenetére
Erről jut eszembe, hogy régebben megnéztem egypár futamot a 80-as évekből, és király volt..
Hol lehet ilyesmit letölteni? -
-
-
-
Hol lehet 2-5mm vastag szivacslapokat venni?
-
válasz
LordVader80 #44773 üzenetére
A hálókártya szolgáltatásai között nézz szét.
-
-
-
-
-
-
-
Jogi dolgokban jártas ember véleménye érdekelne.
Mi van akkor, ha egy országos tv kimegy forgatni valahová, és több másodpercig direktben veszi az embert, aztán egy negatív hír mellé vágja be?
Nem kértek hozzájárulást, semmi hasonlót. -
-
válasz
pepe091 #44696 üzenetére
És az az 1GB az mi? Leveleket és pár képet szinkronizálni, és hello.
Ha egy okostelefont ki akarsz használni (videobeszélgetés, netrádió-hallgatás, rendes böngészés, Youtube), akkor a nullával egyenlő ez a sok semmi adatcsomag.
Az árak totálisan el vannak szállva, kényszerből szívtam a stickes mobilnettel régebben, az is elborult egy valami.
Szóval szerintem tök jó, hogy van már 374678 Megabites sebesség, mit jelent ez az adatcsomag által engedett minimális használatban? Néhány tized másodperc a levélszinkronban és az oldalbetöltésben, csinos a speedtest eredmény, és... ja, ennyi.
Hát ezért kár fejleszteni.
Inkább legyen 7 Megabit, de adjanak pár tucat gigát vele. -
-
-
-
-
-
-
Kösz az ötleteket, felvettem a listámra mindet
-
-
Úgy döntöttem, ideje ruhatárat újítani.
Magas, gebe emberre hol lehet ruhát kapni a városban? -
-
-
-
-
-
-
-
Keresek Displayport -> HDMI kábelt. Nem kell túl hosszú, de 1-1.5m azért legyen
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Hát az minden idők egyik legjobb játéka. Nem is tudom már, hány platformon játszottam vele
De a régiek közül csak egy van, amivel rendszeresen játszom ma is, a Duke 3D, HRP-vel a DukePlus moddal. Ritka az, hogy úgy tudjanak egy régi címhez modot csinálni, hogy a hangulat nem csorbul, hanem pluszt kap, itt sikerült.
A Brutal Doomot pedig most próbálom beüzemelni ezen a gépen -
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest