- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz
belaazallat #8322 üzenetére
Hogy ne tudjátok buzerálni...azért...meg hogy ne tudd megnézni mi van benne (tesztprogikról biztos nem hallottak még ezekben az üzletekben
)...
Mindentől függetlenül ritka sötét dolog...
Amíg ment a SEX, az alsóbb árkategóriában szinte mindennapos volt ez a megoldás...de a multik polcaira kirakott szemét is gyakran ilyen kiszerelésben van... -
Solad
addikt
válasz
belaazallat #824 üzenetére
regifajta fenykepezobe filmet [link]
bazz csak egy hsz-t kellett volna tovabb olvasni
Szoroban vs abakusz: a szoroban osszetettebb es okosabb
sz:[link]
a:[link]
en legalabbis igy tudom. anno meg tanultam is szorobanon szamolni, de inkabb mindig csaltames kiszamoltam fejben a cucccot aztan meg ''kiirtam az eszkoz kijelzojere'' es meg gyorsabb is voltam mint a degeneralt osztalytarsak
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
belaazallat #824 üzenetére
Ne viccelj már, hát egyértelmű: 110-es filmformátumú film
De vicc nélkül: [link] S hogy miért telefonkagyló? Szerintem jobban el sem magyarázhatta volna: [link]
Nektek nem volt gyerekként? Pedig amúgy nem is egy komolytalan dolog, nekem is volt, minigéphez, most elő is szedtem. Dobjak fel képet a szerkezetről? Nagyon súlyos
[Szerkesztve] -
eziskamu
addikt
válasz
belaazallat #412 üzenetére
Ja van az a tipus aki azt hiszi hogy ő x@rta a processzort, de magyarázni már büdös neki, és valójában nem is ért hozzá.
Ja amúgy múlt ősszel amikor bejöttek a 64 bites Sempronok és az áruk is már elviselhető volt, több helyen is keresetem direkt úgy hogy 64 BITES sempron, de volt ahol hülyének néztek és mondták hogy ezek nem 64 bitesek (mármint nincs 64 bites sempi) csak a tokozása s754-es. A lényeg másnap már meg is vettem a 64 bites sempit egy másik boltba, és valami csoda folytán még a 64 bites xp is megy rajta
. Másik kedvencem amikor egy cuccra azt mondják hogy már SEHOL sem lehet kapni, és hát persze hogy egy kis utánnajárással megtalálom egy másik boltban. A legjobb az volt amikor egy havernek is ezt mondták egy bizonyos cuccra, amiből mellesleg a srác unszolására talált egy példányt az eladó abban a boltban.
-
ML320
senior tag
válasz
belaazallat #409 üzenetére
Ja, és amikor olyan programot keresnek, amivel a CD-íród DVD-t is fog írni?
Az a szemét bótos meg nem adja oda a progit, inkább vetet velük egy DVD-írót...
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Vírusirtó topic
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- iPad Pro 11 hüvelykes( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Samsung PM9F1 1TB (980 PRO) Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- SK Hynix PC811 2TB NVMe Gen4 SSD! 7000-6500MB/s
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest