Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pw12345
üzenetére
Én 36 évesen kezdtem bele a váltásba. A Cisco CCNA anyagot magamtól és barátok segítségével sajátítottam el, a Cisco CCNP anyagot pedig egy 1 éves tanfolyamon. Nem azt mondom, hogy nem kellett feláldoznom a szabadidőmből egy csomót, de azért közel sem stresszeltem rajta vagy betegedem bele. Közgazdász vonalról mentem át hálózati mérnöknek. 38 évesen sikerült is egy nagy távközlési multihoz bekerülni, azóta már egyszer állást váltottam, de hálózatos területen maradtam. Ennek már 4 éve.
És nem a pénz miatt csináltam, hiszen korábban sem kerestem rosszul, hanem azért, mert láttam, hogy közgazdászból - főleg mióta van ez a sok Kacor Király főiskola - annyi van mint a szemét. Egy-egy marketinges állásra 600-800 ember jelentkezik...
Ráébredtem, hogy valamit kezdeni kell magammal, mert 40-50 évesen már senki sem fog felvenni engem, ha ekkora konkurencia van ezen a területen.Ehhez képest mostanság heti minimum egy linkedin-es megkeresésem van, és rengeteg lehetőség van külföldön is, jó néhány volt kollégám tolja kint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Disney+
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix SCAR 17 prémium gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3080, karcmentes állapotban
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával
- MacBook Air M4 13" 16/256GB 2028.07.24. iSTYLE jótállás 21 töltés
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 brutális gamer laptop munkaállomás, i9-14900HX, RTX 4060, szép állapotban
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ráébredtem, hogy valamit kezdeni kell magammal, mert 40-50 évesen már senki sem fog felvenni engem, ha ekkora konkurencia van ezen a területen.