- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
finest
addikt
válasz
Racecam #7013 üzenetére
A megmondó embereket nem a modikra értettem, remélem, h nem értetted félre! Az én topikjaim ellehetetlenültek oylan hsz-ektől, amik teljesen irrelevánsak voltak és elfáradtam mindenkinek válaszolgatni. Persze, hagyhatnám a kukacoskodó hsz-eket figyelmen kívül, de attól még nem hagynák abba. És akkor azzal offolnák tele a topikot, h 'na mi van, nem válaszolsz'? Meggyőződésemmé vált, h van "hangulatkeltés", h vannak "bértollnokok" a fórumon, de nem a modik között, ne érts félre! -Ugyanakkor aszem kerestelek már meg olyan esetben, amikor valamelyik modi hozzáállásával nem voltam megelégedve. De nem a modikon múlik, h hallgatok a blogban.
Bár a hsz-ek tiltásával végülis én is szinte teljes egészében arra a döntésre jutottam mint diehgo, csak ő egy fokkal radikálisabb az elhatározásában. -
Na, erről ennyit, mert mindjárt jön TheReMiXeR , h ide csak boltos eseteket írjunk és fáradjunk el valahova az egyéb sirámainkkal. -
g@bo
nagyúr
válasz
Racecam #2282 üzenetére
Szabad vélemény nyilvánítás. Ez az én véleményem, meg lehet hallgatni.
Ami Péter80 hozzászólását illeti, na pont Ő az, aki ha a nevét alapulvehetjük... a ~27 évével előadta a tipikus magyart. Azonnal kést ránt, és tépi a száját, ez a stílus.
Ő a hazafi, és szerintem ez most nagyon jó nekünk. -
Hequila
őstag
Nem hajlok részre, félreértés ne essék, de nem tudtam kihagyni a cégbejegyzéses poént! Ha számodra nem tűnt annyira poénnak, elnézést érte.
Egyébként engem is idegesített, amikor elkezdték írogatni, hogy ki milyen géppel kezdte... és még csak OFF-ba se rakták. Egy kis pucolás valóban nem árt a topicnak.
A továbbiakban megpróbálok nem offolni. -
eziskamu
addikt
Miért, aki elad(ni szeretne), még ha ideiglenesen is valamilyen számítástechnikai eszközt, és eközben érik kellemetlen dolgok, az már nem is írhat ide? Amúgy az igaz, hogy túllőttem a célon a konkrét nick közlésével (ezért magam kérvényeztem a törlést, de megelőztél), de ezt az általános megszorítást, amit említesz, tulzónak tartom. Valamint egyes történetekben, maga az eladó nem volt korrekt, és körültekintő, amit szerintem érdemes kritizálni, akár egy kivülálló részéről is. Szerintem igenis szükség van a másik oldal szabad véleményére is ebben a topicban.
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor Red Devil RX6700 XT 12GB eladó
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- Redmagic 10 Pro gamer telefon eladó ! Újszerű, EU modell.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest