Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
- 

gforce9 csendes tag Az előző hetem kicsit kiakakasztó volt főleg a pénteki nap. Egész héten annyi szervízmeló volt, hogy ihaj. Szutykabbnál szutykabb konfigok. Az egyik egy laptop, recovery, persze előtte adatmentés, utána outlook, banki progi, számlázó progi visszaállíítás. Nem 2 perc.. Délelőtt péntekre van ígérve a cucc, kurvafontos kurvasürgős, midenképpmeglegyenpéntekre című történet. 
 A melóval megkéstem. Így pénteken koránkelés. Hótálmosan telepítek, már ott tartok, hogy az outlookot állítaám be, t-online-os email, amikor elakadok.. akármit csöszök vele, visszadob a pop3, meg az smtp szerver is. Szopok vele vagy 20 percet.. biztos elírtam valamit..de nem. Hívom a fatávot hogy mi a pálya ezzel az emaillel, kiderül, hogy számlatartozás miatt szüneteltetve... 
 Hívom a csókát mi a pálya. (előző este már hívott hogy kész van e már a cucc....) Mondom ez meg az a gond. Jajj hát érezte ő ezt... Mondom dejó.
 Mondom neki a kuklukkot úgy állítom be, hogy ha aktiválják az emailt azonnal működni fog. Jöhet délre a gépért. Erre ő:
 - Háát majd csak hétfőn megyek, mert leugrottam Siófokra... (debreceni a csóka) 
 Fene a jódolgát... de mi a faszér kell akkor sürgősen a laptop? Megőrítenek az ilyenek. Ő lemegy nyaralni én meg szopjak a hülye emailjével. Kurvafontos péntekre..de aztán mégse. És még sört se hoz....
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest