Új hozzászólás Aktív témák
-
szumo
senior tag
Én egy jó biztosítást ajánlanék, ami kifizeti elemi kár esetén is amit illik kifizetni.
Más: Tegnap jött egy gép, aminek az a tünete hogy nem indul
Ez még nem is lenne furcsa a mai világban, de mint kiderült, a tulaj elmondása alapján, a hétvégén kezdődött a probléma, amikor nem ment a skype szerver, és ő próbált bejelentkezni. A tulaj utolsó emléke, hogy vagy 30 skype fut, de egy sem indul el, majd újraindított, és az operációs rendszer sem indult többet. Hozta a felesége laptopját is, amin nem ment a wi-fi. Kemény javítás árán megnyomtam a wi-fi bekapcsoló gombot, majd jó is lett a laptop. -
FehérHolló
veterán
Hálózati tranziensek (amik egyébként tönkretehetik az érzékenyebb eszközöket) ellen kiváló.
20-30 éves házba villámvédelmi eszközként harmatos.szumo: Induktív csatolással úgy is tönkrevághatja a gépet, hogy az épp ki van húzva a konnektorból.
Hála az egész házon/lakás körbevezetett UTP kábeleknek, telefonnak, ilyesmiknek. -
Mercutio_
félisten
-
Vangelis
félisten
Én is próbáltam anno közölni a vevőkkel... de mégis megvették a laptopokat monitorokat a xxx-ben, nem pedig nálam a számtech boltban, mert én sokkal drágábban tudtam csak beszerezni a laptopokat ... mert nekem nem tudtam raklappal eladni, így kicsit drágább voltam. Megvették a xxx-ben inkább.
Hát valljuk be... ha olcsóbb volt... miért vették volna nálam, gari meg szinte mindegyikre futáros már.Nekem 2008 hoz képet 60% volt 2009 ben a visszaesés forgalomban. Be is csődöltem!
Elbuktam mindent... most semmim nincs,.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged