- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
Sziasztok!
Ma ez az értesítés fogadott a DSM felületén, miután beléptem mert nem kapok e-mail értesítést a letöltésekről! Évak óta hibátlanul üzemelt, sosem kellett piszkálni, és már elfelejtettem hogyan csináltam!
A Gmail frissítési OAuth-jogkivonattal kapcsolatos hibája. A probléma megoldásával kapcsolatos további információkért lépjen a Vezérlőpult > Értesítések menüpontra.
Hiába lépek oda, nem látok semmit kijelölve/pirosan/hibásnak/módosítandónak/stb!
Hol keressem ezt az OAuth-jogkivonatot? -
TomPack
őstag
válasz
Csabroncka #94469 üzenetére
Köszi! Na ez az amit nem találok! Hol tudom elfogadni biztonságos webhelynek? Chrome-ot használok.
-
TomPack
őstag
Sziasztok!
Egyszerűen hogyan lehet "biztonságossá" tenni a tanúsitványt, ha csak a helyi hálózaton használom a NAS-t?
-
TomPack
őstag
Sziasztok!
Van egy DS118-as NAS-om, benne egy darab WD Red SA500 SSD 1Tb-al.
A torrentek lefelé csak max. olyan 32-34MB/s-el jönnek, pedig a netkapcsolat engedne többet is, (Telekom 1000/1000 optika, LAN-kábellel csatlakozva a Telekom saját modem-routerjára) és a NAS-nak sincs nagy processzorterhelése közben.
Download Station-ben nincs, "0"-letöltési korlát van beállítva.
Hol lehet a szűk keresztmetszet, mit nézek be? -
TomPack
őstag
Sziasztok!
Ma reggel ezt az emalt kaptam a NAS-omtól, amit nem tudok mire vélni, mert látszólag minden rendesen működik, megy a torrent feltöltés, kívűlről a PLEX, stb;
Az alapértelmezett átjáróra vonatkozó beállítások módosultak, ezért a rendszer letiltotta a porttovábbítási szabályokat. Ellenőrizze hálózati beállításait.
Annyi történt tegnap, hogy digi-ről telekom optikára váltottam, és az átjáró címe ugyan megváltozott 192.168.0.1-ről 1.1-re, de nem értem milyen porttovábbítási szabályokat tiltott le és hol? Hol keressem? A DSM felületén nem találok hálózati beállításokat, se porttovábbítással kapcsolatos szabályokat.
Az új routerban az UPnP IGD engedélyezve van, így nem kellett bajlódni a port továbbítással. Lehet itt van a probléma? -
TomPack
őstag
Sziasztok!
Ma lefrissítette magát a Plex a csomagkezelő központban, és azóta eltűnt az ikonja az asztalról és a főmenüből is!
Működik minden külső eszközről a filmnézés, viszont a NAS-on csak a csomagkezelőben rákeresve tudom indítani a Plexet.
Hogyan tudnám visszavarázsolni az indítóikonját az asztalra?
Köszi! -
TomPack
őstag
Sziasztok!
Néhány filmnél a PLEX azt írja, hogy a "szerver nem elég erős a videók konvertálásához", legyen az megnyitva PC-n böngészőben, vagy a tévémen a PLEX appján.A tévére telepített DS VIDEO vígan lejátssza ugyanazt a fájlt.
A videó kódolást kikapcsoltam a plex webes appjában, de azt gyanítom, hogy az audió folyamot attól még kódolni akarja, pedig nem lenne rá szükség, mert a tévé megeszi.
Van rá valamilyen módszer, hogy ezt kikapcsoljam?
Köszi -
TomPack
őstag
válasz
Borisz76 #84017 üzenetére
Köszi Borisz!
A Kodi nekem is szimpatikusabb, de sajnos nincs appja arra a két tévére amin a Plex viszont gyönyörűen fut. Ráadásul az egyik egy régebbi LG, ami egy másik városban van.
Már be van állítva, minden szuper, csak annyi a szépséghibája van a dolognak, hogy nem magyarnyelvű a műsorfüzet, a filmek borítója.
A linkeiden nem találtam ezzel kapcsolatos infót. A telepítésen, mint írtam már túl vagyok. -
TomPack
őstag
[link]
Csak egy ilyen leírást találok, ahol leírja hogyan lehet szerkeszteni, de ettől nem lettem okosabb.
Gondolom kéne valamilyen magyar adatbázis,(csak simán egy link kell majd neki?!) amit hozzáadok a meglévőkhöz, de az nem derül ki hogyan lehet, mert csak a szerkesztésről ír a plex oldala.
Biztosan már a könyökötökön jön ki a sok hülye kérdés, de nekem ez még eléggé újdonság, nem vagyok informatikus, távolról sem.
Szóval ha valaki tudna segíteni lemagyarítani a Plex műsortárát, annak nagyon megköszönném! -
TomPack
őstag
válasz
Intelligencs #83931 üzenetére
Én inkább leteszek az egykattintásos letöltésről, mert így egykupacba "ömlesztve" lesznek a videók és a sorozatok, tv-műsorok.
Vagy esetleg azt is meglehet valahogy oldani, hogy külön kezelje a VideoStation? -
TomPack
őstag
válasz
chemand #83910 üzenetére
Köszi, de ne fáradj miatta! Én is utána tudok nézni.
A harmadik amit linkeltél, a Remote Torrent Adder is csak "félig" működik.
Oda is beírtam a login adatokat, és ha a bővítményre kattintok akkor bedob a DSM asztalra. Tehát sikerül csatlakoznia, de amikor letöltenék egy torrent filet, felbukkan egy chrome értesítés, ahol valami SID-konfigurációt hiányol. -
TomPack
őstag
válasz
zjuhasz #83896 üzenetére
Én nem tallózok semmit!
Ugye a Chrome alján megjelenik egy tabon az összes elkészült letöltés (jelen esetben a .torrent file) és azt egy másik lapon fogom és beleejtem a megnyitott DownloadStation közepébe. Pont mint PC-n való torrentezésnél a torrent kliensbe.
Persze ehez meg kell nyitni a DSM-et, ha nincs nyitva, de az csak 1 kattintás a könyvjelzősávon.
Szerintem egyszerűbb, de kinek mi! -
TomPack
őstag
-
TomPack
őstag
Miért nem tudok otthon, a böngészőban egy könyvjelzőt létrehozni a DS asztalhoz?
QuickConnect-el lépek be, majd felhasználó-jelszó páros, és az asztalt elkönyvjelzőzöm a böngészőben, de csak pár napig működik.
Mit rontok el? -
-
TomPack
őstag
Köszi a kimerítő választ de én igazából csak valami egyszerű beállításra gondoltam, mert zavarja a szemem, -vagy csak megszoktam a "rendes" torrent klienseknél-, hogy ezt az infót folyamatosan mutatja nekem.
Ez így túl macerásnak tűnik nekem, ahoz képest hogy lenézzek a jobb-alsó sarokba miközben reggel a kávémat szürcsölöm, hogy mennyit seedelt a masina az éjjel.Bytban kaptam meg az eredményt.
-
TomPack
őstag
Sziasztok!
Azt hol lehet megnézni hogy mennyit töltöttem le, illetve fel download stationba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest