- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
geogabcsi #96295 üzenetére
Amúgy működik? Pl. a https://portchecker.co/check-v0 nyitotnak mutatja?
A Synology tűzfalán ki van engedve?Mert ők aztán értenek hozzá ... Nekem egy HG8147X6-10 van, és semmi gond a porttovábbításával.
-
poirot
őstag
válasz
geogabcsi #96285 üzenetére
Nekem is elő szokott időnként jönni ez a hiba a transmission GUI-nál, 2-3 havonta. Akkor belépek a web-es felületen, a belső hálózaton a transmission felületére és ott is mutatja, hogy bizony zárva a port. Egyszer-kétszer állítgatom a nyillakkal jelölt kapcsolókat és kinyilik a port. Hogy miért van ez magam sem értem, de müködik.
-
Tommaso
tag
válasz
geogabcsi #86178 üzenetére
Vicces, mert nekem is pont tegnap, és nekem is DS212j. Boot közben 10-20 másodperc után folyamatosan újraindult.
Én egy tápegység cserével megúsztam a dolgot, szerencsére sikerült találni a környéken 12V 6A tápot ami kamerához való de ehhez is tökéletes. Működött a 15V 3,5A-nek címkézett univerzális laptop tápegységgel is, de az nem tűnt egészséges felállásnak, a mert a gyári táp is 12V-os.
Ami még vicces, hogy azóta az internet elérés is megjavulni látszik, ma megszűntek a csomagvesztések, lassulások és akadozások, amiket hetek óta tapasztalok. A kábelmodem ugyanabba az elosztóba van dugva, amibe a nas tápja. Nem hiszem, hogy véletlen egybeesés lenne, de ilyet én még nem láttam -
válasz
geogabcsi #86182 üzenetére
Barkács hajlamok esetén rácsatlakozhatsz a soros konzoljára hátha kiderül mi a baja.
Én anno egy DS209-et hoztam vissza így, ami nem bootolt mert rossz image került rá.
Ettől még a DS218j egy jobb választás, de hátha sikerül a DS212j-t újraéleszteni és akkor eladható vagy mentésre használható. -
válasz
geogabcsi #86180 üzenetére
Igen, migrálást kell választani és a legtöbb beállítást át fogja venni+az adatok is megmaradnak.
(persze előfordulhat hogy az egyik HDD döglődik és bootolás közben azt próbálja beolvasni, azért nem indul egyből. Ha kiveszed mindkét HDD-t és azok nélkül bekapcsolod, akkor elérhető hálózaton?)
-
gyugyo79
addikt
válasz
geogabcsi #43461 üzenetére
1. Nem tudok segíteni nagyon mert nem használok TM -et vagyis a Synology saját beépítettjét használom a Download Station -t.
2. A 9091 az a port amin a GUI tud csatlakozni az teljesen rendben van, hogy nincs alapból kiengedve. De kell még beállítanod egy portot amin a peer -ek kommunikálnak ez régen alapból 51413 volt nem tudom most mi de szerintem még mindig az. De ha külön TM -et használsz akarsz használni akkor a beállításai is mennek nem ?
3. A 16881 -es portr az a Synologys Download Station alapértelmezetten beállított portja ami szintén egy transmisson. Fut az is ?
-
geogabcsi
tag
válasz
geogabcsi #43459 üzenetére
Közben elindult, a TM-et, a Közösség menüben el kellett indítani, a jogosultság meg mindegy, mert én használom csak, kinyitottam a felhasználóknak (user), viszont ami érdekes, hogy én belülről 9091-et állítok kívülről egy másikat a Synology Vezérlőpult/Külső hozzáférés menüpontban, be is állítja a routerben, de ami meglepő, hogy a UPC Connect Box-ban a Port forwarding menüpontban nincs benne, csak a 16881, ami nem tudom mi, de ezt is ellenőriztem nyitva van!!!
-
gyugyo79
addikt
válasz
geogabcsi #43457 üzenetére
Az új TM-ében azt már nem fogod megtalálni. 2.92 -ig volt olyan a start-stop-status mint amiről az a leírás is szólt amit használtál volna 2.93-tól meg olyan mint amilyen most a tied. Legalábbis ahogy belenéztem a csomagokba.
Innen lehet régebbit tölteni, de csak akkor állj neki szerintem ha még nem frissítettél 6.2 -re. Ha egyáltalán ennél kellene az a változtatás. Mert szerintem nem. -
gyugyo79
addikt
válasz
geogabcsi #43284 üzenetére
Ha az elsőt választod csak akkor kezd el mindent letölteni ha bepipálod a minden elem automatikus letöltését(csinál ilyenkor a szűrő listába egy all nevű szűrőt).
De ugye azt nem kellene bepipálni vagy törölni kellene, hogy csak jó szűrő legyen a listában...
A "tölcsér mellet" az aktuálisan betöltött RSS -be lehet keresni. Ha a komplett oldal rss-ott van akkor talán jobb ha a kereső modul hozzá van adva és rögtön az oldalon van keresve a bal oldalon fent lévő keresővel ...
-
Borisz76
nagyúr
válasz
geogabcsi #43284 üzenetére
Én az RSS bejegyzés 2. módszerét használom az eleve szűrt rss-t.
A 3 variáció közül talán a legjobb megoldás....
-
felho001
tag
válasz
geogabcsi #43248 üzenetére
nekem fent van a plex szerver mert az ismerőseim plexen nézik távolról az okos tv-n a filmeket. De én nem emlékszem hogy ezt az ARM nevű szoftvert feltettem volna. Csináltam egy megosztott mappát majd ott megadtam a szükséges jogosultságokat. Elindítottam a plex-et és azon belül linkeltem a megfelelő könyvtárokat a megosztott video mappa alól amit látni akarok a plexen. Port forward hogy a távoli elérés működjön és ennyi.[link]
-
gyugyo79
addikt
válasz
geogabcsi #43271 üzenetére
Az oldal sajátját RSS -ét használod url+passkey vagy a finderss.it.cx vagy más által már átalakítottat ?
Ha az első akkor ott az RSS -ba a komplett oldal tartalma ott lesz és tartalmazza a kategória jelölést a cím.
[Sorozat (HUN HD)],[ Sorozat ( ENG SD )],[Program] stb. Míg a finderss -el előszűrt/szűrt már nem az oldal RSS -e lesz hanem a finderss -é amiből ezek a kategória megnevezések hiányoznak.
Borisz leírásában itt a kép arról amiről beszélek. -
gyugyo79
addikt
válasz
geogabcsi #43268 üzenetére
Ha az oldal saját RSS-t használod akkor ez csak ennyi :
Név: Bármi-Pld.: 720p Filmek
Találatok : *720p*[Film (HUN HD)]
Nincs találat:
FeldolgozásNormál Kif. : Nem pipálod ki
kiválasztod hova mentődjenek...Magyarázat:
[Film (HUN HD)] miatt teljesül a HUN HD a *720p* miatt meg azok lesznek letöltve amibe 720p szerepel ...Mert az RSS-be így jönnek amikre találatot szeretnél
filmcime.filmcime.filmcime.2018.720p.BluRay.DD5.1.x264.HuN-HyperX [Film (HUN HD)]
filmcime.filmcime.2005.UNRATED.720p.BluRay.DTS.x264.HuN-TRiNiTY [Film (HUN HD)]
filmcime.2018.720p.BluRay.DD5.1.x264.HuN-HyperX [Film (HUN HD)] -
Multibit
nagyúr
válasz
geogabcsi #43248 üzenetére
Miből gondolod, hogy én vagyok az, aki tudja a választ?
Soha nem hiányzott a Plex, a vele való görcsölés meg különösen nem.
Egyébként ez a alapján a NAS-od nem igazán Plex kompatibilis. Bár lehet, hogy nem a kompatibilitási táblázat a mérvadó. Ezt majd a Plex tudorok mondják meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyaralás topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest