- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Realme 12+ 5G
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
Mosqu!to #86711 üzenetére
Igen ezek azzal kapcsolatosak.
Másik admin usered nem volt, amivel beléphetnél és kikapcsolhatnád a mostani userrről a 2FA-t?
Illetve most megnéztem a jelenlegi NAS-on amikor belépő kódot 2FA kódot kér, alul van egy link ,,OTP kulcsot küldene mailben", ha be van állítva egy e-mail cím ehhez akkor ide küld egy kódot ami jó lehet : Link
-
stigma
addikt
válasz
Mosqu!to #86701 üzenetére
Hi, nekem ez a 2 ötletem lenne:
- Elfelejtettem a kódot és nem tudok belépni
- Recovery kódot hogy tudom visszaállítaniIlletve még annyi ötletem van, régen 1x csináltam én is ilyesmit sajnos, hogy ha van egy másik admin felhasználód amin nincs beállítva 2FA a NAS-on, akkor azzal lépj be és akkor az adott felhasználóról ki tudod kapcsolni a 2FA belépést.
Ha ajánlhatok egy jó kódgenerárotr: 2FA Authenticator App (2FAS)
Lehet a kódokat Google /Apple felhőjébe menteni, így több eszközön is ha belépsz vagy később telót cserélsz akkor nem maradsz "hoppon". -
Rick4
félisten
válasz
Mosqu!to #74383 üzenetére
Nem tudom, 78-ért nekem s ekellett volna, de én amúgyis az itthoni bolti ár töredékéért vettem eredeti 8GB-os modult, az persze tökéletesen megy.
Lenovo vonalon se volt minden ok nélküli a xopacs, azért volt egy színvonal, ami alá nem mentek az engedélyezett eszközök. -
Rick4
félisten
válasz
Mosqu!to #74365 üzenetére
Nade a D4NESO-2666-4G 4GB az egy spéci memóriamodul, aminek spéci azonosítója, revíziója, sorozatszáma, és időzítése van, senki se mondta, hogy te találomra beteszel egy "hasonló" ddr4-2666-os rmaot és az jó lesz. Ha így lenne, az emberek nem vennék meg a DDR4 8GB-os modult 78 ezerért.
A lenovo már tizen- huszonéve űzi ezt a bios szinten működő whitelist dolgot, ott se tudtál betenni azt, amit akartál, csak az engedélyezett komponenseket. -
Madwe
nagyúr
válasz
Mosqu!to #74261 üzenetére
Az erőforrásfigyelőn belül állítsd be hogy őrizze meg az előzményeket, majd várj pár napot s nézd meg a memóriánál, hogy swappol e. Ehhez menj a memoria fülre, állítsd át a típust fizikairól swap-ra s az időt élőről 1 hetesre (bocs ha pontatlanok a magyar szavak! Angolul használom…)
ha van swap az azt jelenti hogy van hogy kifut a memóriából s a hddn swappol s ott használ tárhelyet memóriának. Ez pl ha filmlejátszás közben történne, lehet hogy szaggatna a film, pl.
-
dkess
őstag
válasz
Mosqu!to #67754 üzenetére
Nagyon szívesen!
Egyfelől a hozzászólás amit linkeltem az a lejátszód pH -s topikjából van - ott majd el lehet mélyülni az eszköz lélektanában. Másfelől az fórumtárs igen járatos a lejátszó eszközök CFW -iben és nem is csak az Oppo "deriváltakéban", hanem pl. Pio -kában is ... Azaz elolvasod az előzményeit illetve az utózöngéit annak a hozzászólásnak ls egyfelől jobban képben leszel - másfelől direkt erre (vagy másik) hsz -re válaszolva tudsz ott kérdéseket feltenni akár.
Alapvetően egyébként igen - arról szólt volna a hsz. Illetve ami érdekes lehet még, hogy NFS -t is be lehet akár röffenteni (Synology NAS -on ugyanott tudod állítani ahol a SMB -t is) - egy fokkal "pattogósabb" a dolog, de a tapasztalatokat majd inkább abban a topikban olvasd fel illetve érdeklődj utána. A másik előnye ennek az lehetne, hogy akkor SMB -vel mehetnél magasabb verziók felé, ha egyéb szempontokat alapul véve az lenne előnyösebb ...
-
dkess
őstag
válasz
Mosqu!to #67748 üzenetére
Szia,
A legfelső az a NAS -on a Médiaszerver (DLNA) lesz. A középső a PC -d és a legalsó lesz a NAS -od.
Amire figyelned kell a M9702 -nél, hogy SMB v1 -el megy. Azaz az alábbit be kell állítanod:
Vezérlőpult/Fájlszolgáltatások/(SMB/AFP/NFS fül)
SMB-szolgáltatás engedélyezése - pipa
'Speciális beállítások' gomb: 'SMB-protokoll minimuma' - 'SMB1'
Esetleg ebbe az irányba is érdemes elmenni - [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- FÉLÁRON!!!! Samsung Odyssey G3 S27AG320NU Monitor
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest