- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
Egy ideje eltűnt a mobil appból a webui, helyette csak az appok/funkciók között lehet válogatni és a Download Station nem elérhető.
Pár hónapja kommentben valaki bedobta a DS get appot, de ezt egyik android eszközöm se támogatja valamiért, pedig van pár verziójú.
Hogyan tudok telefonról torrentet hozzáadni a nas letöltéséhez? -
Mosqu!to
addikt
válasz
stigma #86713 üzenetére
Sajnos fogalmam sincs, hogy volt-e másik admin userem, egyszer felsetupoltam a NAS-t 2 éve és azóta nem birizgáltam a jogosultságokat, sem a juzereket, mert egyedüli felhasználóként használom.
Ha az OTP emailre nyomok, akkor ez jön: Email notification method is not enabled.
Amúgy a Google authenticatort használom mindenre, kivéve a NAS-t, mert a tap to login megoldása szimpi volt, hogy nem kell kódot írogatni, csak elfogadni.
Bízom benne, hogy nem a reset maradt az utolsó mentsváram, de nagyon úgy tűnik.
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Adott egy NAS, amire 2 lépcsős hitelesítésem van beállítva. Telefont cseréltem, a régit reseteltem és eladtam. Sajnos a NAS kódgenerátorát elfelejtettem áttenni és fogalmam sincs hogy biztonsági kulcsot valahová mentettem-e, valamint emailes emergency login nincs beállítva.
Van bármi mód, hogy bejussak a NAS-ba? Fizikailag itt van mellettem, a rajta levő driveot elérem a hálózaton, de a webfelületet nem tudom miként tudom így életre bírni. -
Mosqu!to
addikt
Nem látok semmilyen spéci dolgot az azonosítón kívül, ami lássuk be, nettó szopatás, hogy vedd meg a sokszorosan túlárazott alkatrészt a saját nevük alatt.
A fő késleltetés publikus (CL19, ahogy kb az összes hasonló ram), a foglalat, órajel, feszültség, modul méret szintén. Ezekben mindkét ram egyezik.Őszintén érdekel, a "gyári ajánláson" kívül miért vesznek az emberek 78ezerért 8 gigás modult, ha amúgy semmilyen hátránnyal nem jár ugyanezt 12 ezerért megvenni, max egy "irgumburgum" alert fogad?
-
Mosqu!to
addikt
A screenelt képen továbbküld erre a linkre, itt ha megkeresed a DS220+ modellt, akkor írja ezt:
D4NESO-2666-4G 4GB
DDR4 non-ECC Unbuffered SODIMMEz az assistant hol található? Main menu, control panel, package center? Egyikben sem találtam
-
Mosqu!to
addikt
A Synology által javasolt tulajdonságokkal bíró ramot tettem a gépbe (ddr4 so-dimm 2666 mhz non-ecc kingston), mégis ez az üzenet jött. A resource monitor viszont listázza, gondot azóta nem észleltem. Ez csak ilyen "mért nem vettél drágán Synology ramot" basztató üzenet, vagy tényleg lehet valami nyűgje azzal, amit betettem?
-
Mosqu!to
addikt
Köszi, bekapcsoltam, mondjuk az intervalt egyelőre nem látom, hogy hol kéne állítani (lehet, hogy még nincs hozzá elég hisztorikus adat?)
Natív 4K HDR BD50 DTS-MA BluRay lejátszásnál volt már akadás, bár ez is fura volt, mert mondjuk a film feléig ment gond nélkül, aztán elkezdett kínlódni. Lehet, hogy ott telt meg a memória és kezdett el swapolni? Amúgy a swap most sem üres, 271MB-ot ír, de ez nem igazán változik. Ez valami előfoglalt jelentéktelen cucc lehet, vagy lehet, hogy akarva-akaratlanul kicsit swapol a lemezre?
Érzékeny amúgy a modell a memória típusára, vagy bármilyen 2666 DDR4 SO-DIMMet megeszik? Aprón apróért lehet venni őket
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Használok egy DS 220+ nast médiaszerver (plex), torrent kliens és külső hálózati meghajtó feladatokra. Ugyan nem tűnik fel, de lehet csak nem tudom, hogy hol kéne: Vajon van-e memória bottleneckem?
A gyári 2GB-os modul van benne.
Milyen helyzetben éreznék előrelépést, ha bővíteném a ramot? Valamint milyen márkájú és órajelű modult érdemes nézni? Jobb +4GB, vagy bőven elég lenne +2GB bővítés is? -
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Kezdő vagyok, pár napja a saját nyomkodós tutorialján bekonfigoltam az új DS220+t, rajta csüng USB-n egy nagyobb HDD (így volt olcsóbb, ne kövezz
), valamint a hálózaton egy média lejátszó (Oppo BD player klón, M9702 fantázianévvel).
A médialejátszón az alábbiként látom a NAS-t:
Namost az első nem tudom mi, de azon keresztül be tudtam lépni a nason létrehozott userrel és elérem az összes fájlt. A gond az, hogy ez nem SMB szerű elérés, és pl a BD filmek fájlszinten jönnek be, nem akarja menüvel lejátszani úgy, mint ahogy a lejátszó pl akkor tette, amikor közvetlenül USB-n rá volt dugva a HDD.A lenti SMB-n belül látom a 3 alap shared mappát (photo, music, video), belépésnél User/PW kérése van, de hiába próbálok belépni, nem enged. Csináltam egy külön usert a nason, de azt sem akarja elfogadni, pedig gyanítom, hogy ezen keresztül tudnám megfelelően lejátszani a BD filmeket.
Van esetleg ötletetek, hogy miért nem megy, vagy mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LÉ-ZE-RE-ZÉS!!! Laptop billentyűzet bármilyen nyelvről - magyarra!!!
- Apple IPhone 15 Kártya-független Amerikai modell (Dual E-sim) 08.04ig gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest