- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
Amikor csináltad nem volt egy opció, hogy kibővítse egyből a teljes méretre a kötetet (SHR-nél alapból ki is pipálja ilyet meg még nem csináltam) ? A tároláskezelőben a kötetnél a tevékenység fülön konfigurálás általános fülön megtalálod ahol ki tudod bővíteni a méretet max-ra, szerintem.
Bár JBOD-ot még nem csináltam meg nem is fogok ezért csak tippelem, hogy annál is oda rakták ezt. -
gyugyo79
addikt
Az újat a meglévőhöz kellet volna adnod és nem egy "újat indítani". De gondolom még akkor úgy sincs rajta semmi szóval neki tudsz futni még 1x . Azért engedi ezt amit most csináltál mert egy több lemezesbe átrakva(migrálva) pld. 4 így 2db 2 lemezes JBOD kötet lehet a vége ha valaki azt szeretné.
To add a drive to a storage pool rész kell neked
-
gyugyo79
addikt
Nem kell hiba. Meg tudod csinálni csak:
Egybe sikálni így már nem lehet. Ha 0-ról elölről kezded és az első lemezt már JBOD -nak indítod tudod hozzáadni a másikat. Vagy jelen esetbe törlöd az elsőnek berakott SHR-t akkor utána azt is hozzá tudod adni a másodiknak hozzá adotthoz.Viszont ha most mind a 2. van adat / telepített program azt előbb kezelni kell mert kiadott lemezről törlődik ami rajta volt amikor kiveszed és vissza rakatod az új formába ha megcsinálod.
-
Arolotifar
őstag
Vedd számításba, hogyha 20 torrent menne az elvárásaid szerint, maximális le- és feltöltéssel, akkor nem marad sávszél a filmnézésre
Le kell korlátoznod a sebességet, hogy maradjon is
Nálam most 350 torrent megy (kb. 15 aktív), plusz a Médiaszerver és a Video Station,a használt RAM 48 %.
És nálam 1 GB a NAS memóriája. -
Borisz76
nagyúr
-
Arolotifar
őstag
-
Petykó78
tag
Ahogy Patice írta, Transmission-el valószínűleg tudja a teljes sávszélt. Nálam 215J, gyári Dowload Station 5,5MB/s max. letöltést produkál, míg ugyanaz a torrent laptopon 7,2 MB/s a 60Mbit-es neten.
Közben a proci 45-50%, RAM 35% terheléssel dolgozik. A hardver vígan bírja. Megpróbálom majd Transmission-el is, de most nem tudom telepíteni szeverkarbantartás miatt. -
Patice
Topikgazda
Épített NAS-t azért nem olyan egyszerű összehozni, pláne ha a gyári megoldások alacsony fogyasztását is meg akarod közelíteni.
Én is épp építésben vagyok, már csak a szoftverezés van hátra, de nagyon nem egyszerű.
NAS-nak nem használnék Win-t. Linux alapokon érdemes szerintem gondolkozni + ingyenes NAS szoftverek (pl. Nas4Fee, FreeNas, Open Media Vault, stb.)
Amúgy a 213j szerintem elég egy 50/5-ös net teljes kihajtásához Transmissionnel. Nagyobb letöltési sebességet, ennyi torrenttel már lehet döcögősen bírna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- E-roller topik
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest