- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
yossarian14
tag
Sziasztok!
Van egy két lemezes DS213J NAS-om. Pár nappal ezelőtt az egyik lemezen elfogyott a hely. Úgy vettem észre, hogy a Download Station hibát dobott, amikor új letöltést próbáltam indítani.
Következő lépésként felszabadítottam némi helyet a megtelt lemezen. Viszont ezután azt vettem észre, hogy a Download Station eltűnt a rendszerből. Amikor a Pakckage Managerből próbálnám telepíteni, akkor pedig egy nem túl beszédes Failed to install package hibát kapok. Próbáltam mindkét lemezt kiválasztani telepítési célként, de ugyanaz a hiba jön.
Van tippetek mit lehetne kezdeni ezzel a helyzettel?
-
yossarian14
tag
válasz
BoSSanCS #15366 üzenetére
Miután befejeződött a letöltés szabadon áthelyezheted, átnevezheted, módosíthatod, sőt törolheted is a letöltött fájlokat. A seed minaddig gond nélkül folytatódni fog, amíg magát a letöltési feladatot le nem állíttod vagy el nem távolítod a DS-ből. Ez tudtommal azért lehetséges, mert a DS külön példányban is tárolja a letöltött fájlokat.
-
yossarian14
tag
válasz
Patice #15045 üzenetére
"Ha a 66GB-os lemezre ráfér kb. egy két órás film (és tételezzük fel, hogy a film a teljes lemez kapacitást kihasználja, ami soha nincs így), akkor 66GB / 240perc = 0,275 GB /perc = 281 MB/perc, ami osztva 60-nal: 281/60 = 4,693 MB/s azaz max. 5 MB/s sebesség kell majd egy 4K-s filmhez az új tömörítési eljárásnak köszönhetően."
Szándékosan 240 perccel (=4 órával) osztottál le? Ha igen, miért?
-
yossarian14
tag
Egy új hibába futottam bele. A NAS-t beállítottam, hogy minden reggel pontban 7-kor induljon el. Amikor áram alatt van abban az időpontban, akkor szépen teszi is a dolgát.
A gond, akkor van ha nincs áram alatt. Ha mondjuk 7:20-kor kap áramot, akkor rögtön el is indul. Viszont minden alkalommal, amikor így késve indul el, akkor a NAS-nak nincs internet kapcsolata. Nem működik a Download Station, a vezérlőpultban az állapota disconnected és például frissítésre se tud rákeresni. Ilyenkor csak az újraindítás segít.
Nincs valami a beállításokban, amivel be lehet állítani, hogy bizonyos időközönként ellenőrizze az internet-kapcsolatot és csatlakozzon, hogy csak emiatt ne kelljen újraindítani?
-
yossarian14
tag
Az mitől lehet, hogy a Download Stationben a megosztásból eltelt idő több torrentnél is visszaugrik egy alacsonyabb értékre? Éjszakára mindig kikapcsolom a NAS-t, ez lehet az egyik ok. Viszont azt nem értem, hogy miért csak bizonyos torrenteknél ugrik vissza az érték egy korábbi állapotra.
Ötlet?
-
yossarian14
tag
A médiaszervert érdemes feltenni, ha én NFS és SMB megosztáson keresztül szeretnék hozzáférni a média tartalmakhoz? Indexelés, hozzáférés Windowsról a médiaszerver nélkül is jól megy, csak nem tudom van-e olyan funkciója, amire szükségem lehet. Illetve arra is kíváncsi lennék, hogy ha éppen nincs használatban, akkor igényel-e bármilyen erőforrást.
-
yossarian14
tag
válasz
Mezga Aladár #12503 üzenetére
Torolve
-
yossarian14
tag
Hello!
Friss NAS-tulaj lettem és itt is az első kérdés
Windows alatt, hogy lehet az összes megosztott mappát egy meghajtóhoz rendelni? Például az automatikusan létrehozott photo, music, video mappákat szeretném ugyanahhoz az N betűjelű drive-hoz csatlakoztatni. Viszont a rendszer csak egy mappát enged.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest