- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cdl
senior tag
válasz
ricsik #13942 üzenetére
A képekhez nem nyúl, de a bélyegképeket elkészíti.
Sokáig tart majd.
Miért nem a photouploaderrel raktad fel a képeket, akkor az asztali gép erőforrásait használná, sokkal hamarabb kész lenne.
A videókat átkonvertálja a kiválasztásod szerint, olyat nem láttam a kiválasztási listában, hogy eredetiben hagyja. -
Patice
Topikgazda
A DSM-mel is ugyan az a helyzet, hogy minél újabb, annál erősebb vasat igényel. Elfut régebbi hardveren is, de egy idő után megszűnik a támogatás (nem tudod majd felrakni az újabb DSM-eket).
Valahogy el kell adni az új NAS-okat is.
Sajnos ez van, el kell fogadni. Vagy veszel (építesz) erősebb gépet, de akkor a fogyasztás is nőni fog.
-
-
ricsik
őstag
Nem tudom milyen verziószámot kéne néznem, de a hálókártya driver újratelepítése megoldotta a gondot...
Csak érdekesség kép, a gépemben van Intel és Realtek NIC is.
Az Intel több rendszerem esetén is (W7 Pro, Ultim., W8) eljátszotta, hogy az SMB tökéletesen ment hetekig, majd egyszer csak soha többet nem volt jogosultságom tallózni a megosztott mappákat. Popcornról PC megosztott mappát, vagy Pc-ről NAS mappát. Átdugtam a Realtek-be a kábelt és mindig megjavult azonnal minden.
Ez valszeg örök rejtély marad. -
-
poirot
őstag
Csak előnye van, komolyan.
Az összes letöltésem a transmission keresztül megy. (Na jó, csak 99 %)
A transmission mellé fel van rakva a transmission GUI,s így, van, hogy hetekig nem lépek be a web-es felületen a NAS-ban, mert felesleges.
A társítást kell elintézni a GUI-val, hogy az töltse le a megfelelő file-okat, és minden szuper.
-
Patice
Topikgazda
Ha a Cloud Station-t (CS) akarod használni, akkor a 'home' vagy 'homes' megosztásban fogod a CS-höz használt felhasználónév alatti mappában találni a szinkronizált mappát.
Ez fix. Nem tudod változtatni.
Amikor a PC-det csatlakoztatod a CS-höz, akkor kell a felhasználónév + jelszó, majd EGY ADOTT MAPPA a PC-n, amit a CS figyelni fog.
Ami változik (átnevezés, törlés, szerkesztés, stb.) ebben a mappában, azt követi a NAS-on lévő mappa tartalma is.
-
Patice
Topikgazda
-
poirot
őstag
Köszönöm a választ.
Az Items Per Page, eddig nem használtam, de ez csak magukat a mappákat rendezi a meg adott szám szerint egy adott oldalra, a playlistánál, csak abban az esetben van több oldal, most kipróbáltam, mikor mappákat adunk a playlistához.
Ebben az esetben ha olyan sok szám van ami jóval több ötvennél, akkor 2 vagy több lapra teszi. Azonban itt is megfigyeltem, hogy ekkor sem az összes file-t teszi bele a listába, vagyis csak azokat játsza le, ami benn van.
Nem tudom miért csinálja ezt, mert így sajnos a mappáim lévő számoknak, jó ha felét lejátsza.
-
poirot
őstag
Hogy tudsz webes felületen átlépni mappán belül a következő oldalra, vagyis megnézni, lejátszani az összes file-t ?
Itt van előttem, de sehol sem látom a lehetőséget.
Hol lehet beállítani, hogy ne csak kb. 50 file-t lásson ?
Még egy; be tudod állítani, hogy folyamatosan játszon le több mappát egymás után ? Esetleg mappa-listát összeállítani?
Köszi a választ.
-
Patice
Topikgazda
Ahhoz, hogy tudj hatékonyan keresni a fájlok között engedélyezni kell a Vezérlő pulton a fájlok indexelését is.
Amikor ezt engedélyezed, akkor rányomhatsz, hogy tényleg kezdje el átnézni a kijelölt mappákat.
Egy darabig ugyan eltart (pár perc), de után keresésnél nem fogja leterhelni szinte semennyire sem a procit.
-
No.01
addikt
A letolteskezelo ablak ill. celmappa.
Eddig csak szimplan 1 mappam volt az nCore nevu. Rajottem, h mivel minden ide toltok igy eleg nagy lesz/lett a kaosz igy letrehoztam az nCore mappan belul tobb almappat. Filmek, sorozatok, jatekok, zenek es programok.
Az elso kerdesem, h ha szepen athuzogatom a dolgokat a megfelelo mappaba akkor gondolom megszunik a seed...
Ilyenkor ujra kell toltenem mindent vagy van egyszerubb megoldas is? -
Elemental
addikt
Beállítások-Bt-Feladat automatikus leállítása.
Itt meg tudod adni, hogy mikor álljon le a seed. Lehet arány, és feltöltési időt beállítani. Ha beírsz százalékot és időt is, akkor mind a két feltétel érvényesüléséig marad seedben a torrent.
Ha megváltoztatod a feltételeket, akkor csak az új letöltésekre lesz érvényes, a már bent lévő torrentek szabályai nem változnak.
A torrenteknél külön külön is meg lehet változtatni a szabályokat. Duplakatt a torrentre, és lehet módosítani bármit.Ha már szóba került a mag, én oda 60 órát szoktam beállítani, mert 48 a seedidő, plusz van a letöltött adatmennyiség után egy szorzó (letöltött giga * 0,4 óra).
-
ricsik
őstag
Megnéztem a cloud stationt. Nekem nem pont ilyen kéne.
A lényeg, hogy PC-ről kb hetente egyszer legyen egy másolatom a NAS-on (Kb 1 TB), de csak a NAS irányába, tehát nem syncron kell, vagy ha úgy tetszik egy irányú sync kell. Az csak hab a tortán, ha a PC-ről törölt fájlok ilyenkor törlődnek a NAS-ról is. -
Patice
Topikgazda
Üdv. a Synology NAS tulajok körében!
DS-ben beállítottad, hogy hogyan seedeljen? Lehet százalékra, vagy adott időre, és/vagy mindkettőre.
Cloud Statio-nel hálózatra csatlakozott eszközök (PC, laptop, Mobil, tábla, stb.) egy kijelölt mappájának automatikus mentését tudod megoldani.
Ha a NAS egyik megosztott mappájáról akarsz másolatot készíteni, azt is meg lehet tenni a biztonsági mentéssel, vagy időzített feladat létrehozásával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Tanks - MMO
- Ford topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest