- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
válasz
nyiriisi #57126 üzenetére
Ez tényleg működik. Én lelőttem csak a tűzfalat a az Eset-ben aztán rögtön megtalálta a nast. Viszont nem értem, hogy a laptopon lévő igaz korábbi verziós Eset miért nem tilt vissza mikor ott is be van benne kapcsolva a tűzfal. Na meg az hogy nem raktam újra az Eset-et sem semmit és nem is babráltam a beállításokkal sem és csak magától gondolt egyet és nem látja, de mikor megvettem a nast szépen látta tűzfal mellett is.
-
chemand
aktív tag
válasz
nyiriisi #56663 üzenetére
Nálam mindkettő.
Transmission telepítési útmutató itt
Qbittorrent letöltése innenA transmissiont régebb óta használom, futtatható akár docker-ben is. W10 alá ajánlott a Remote Transmission GUI alkalmazás, android alatt pedig a Remote Transmission. Ezekkel távirányítható, bárhonnan-bármikor (VPN ajánlott).
Qbittorrent-et nem olyan régóta használom, így sok tapasztalatom nincsen még. Az biztos, hogy a leggyorsabb letöltést produkálja. (100MB/s felett is ment már) Itt ajánlották. -
törölt tag
válasz
nyiriisi #54824 üzenetére
Király is! Azért jó a 4+8GB felállás mert ha bármi gondod a NAS-al és helpdesk kell akkor kiveszed a 8-ast és nyitsz egy ticketet... Ugyanis ha beraksz 8+8-at (és eladod a gyári négyet) akkor kötözködnek a nem gyári ramok miatt! Úgy voltam vele ha már veszek bele EGY ramot akkor legyen a max 8G... ártani nem árthat!
A 12G több mint elég bármire, ha 2-3+ virtuális gépet akarsz futtatni akkor kellhet csak a 16G de ott már nem a memória a korlát hanem a proci.
-
bb.bocs
őstag
válasz
nyiriisi #54792 üzenetére
pfuhh de jót kérdeztél, kiszedtem laptopból
ddr3l
vagy kingstone vagy kingmax
gond nélkül megy
gondolom 32-öt is megenné, bár 16os modulokat ddr3-asban szerezni hát... meg minek.
WaterWave:
köszi, hát 1 szobában lenne csak, és onnan menne a többi helyiségbe... így lehet megoldani, vagy sok csővel az előszobába valahogyigazából 1 kinti két beltéri lenne a jó, de egy vagyon + végighúzni az egész lakáson sem valami esztétikus.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
nyiriisi #54792 üzenetére
Én a 4 mellé még 4gb Crucialt vettem, de van aki írja az értékelések között hogy 16-ot vett és az is hibátlanul megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Léghűtés topik
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ford topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tomato firmware
- Villanyszerelés
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest