- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
-
Multibit
nagyúr
válasz
Heraldry #10739 üzenetére
Az, hogy nincs nyitva port, meg az, hogy Te nem tudsz róla, az két különböző dolog. UPnP sincs engedélyezve a routeredben? Nem ismerem a környezetedet, így nem is tudok tuti választ adni a problémádra. Nekem le van tiltva a UPnP a roterben, a portforward pedig megfelelően be van állítva a szükséges portokra (nem tapasztalok betörési kísérleteket). Esetleg ezzel vizsgálódj!
A QuickConnectet nem használom, így tapasztalatom sincs vele. De a reklámban mintha azt olvastam volna róla, hogy nem kell hozzá port forwarding. -
tobias40
veterán
válasz
Heraldry #10699 üzenetére
Ezt milyen eszközzel és hogyan csinálod?
Én androidos telóról szeretném kívülről elérni a legegyszerűbben a NAS-t,főleg a webes és a kamera felületét.(meg a DS-t..)
Quick connect-et nem találtam androidra..Pedig a tabomon már egyszer megcsináltam,de nem emlékszem rá hogyan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Exkluzív órák
- Metal topik
- Milyen egeret válasszak?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest