- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Formaster
addikt
-
SutPet
aktív tag
a kérdés nem konkrétan arra irányult hogy lementsem e hanem hogyha kiveszem, gépre csatlakoztatom majd vissza a nas-be okozhat e valami galibát vagy fog "rendesen" működni. kritikus adat nincs rajta szimplán csak akkor másolnám ha a wd programja is azt mondja hogy sz*r, mert okos wd-s ügyintéző küldött egyet hogy pl wd redeknél előfordul hogy hibásan jelzik az értékeket a nas-ok (smart esetében ezt kétlem de azzal a szarral kell bevizsgálni.)
-
gyugyo79
addikt
Nagyon fontos kiemelni, hogy nem én írtam a NC és BH -s plugineket hanem hadesz.
Csak gondolom neki már nincs Synologyja vagy már nem érdekli/ használja így stb és elengedte ezt és már nem javítja ki (mert ha megírta akkor amúgy simán hozzá tudná igazítani az oldalakon vagy a Synologyn történt változásokhoz )Szóval én csak megnéztem mi változott és, hogy lehetne le egyszerűbben megoldani. Amit csináltam
Miután bejelentkezel a nc-re kiolvasható egy Passkey amivel lehet authentikálni. Ez van az RSS -hez is használva + ezért működik mert megvan az authentikáció. Ezt tartalmazzák a letöltött torrentek is így tudják azonosítani ki seedeli stb.
Ezt kiolvastatom és utána ez van használva a torrent fájl letöltéséhez.A probléma az volt röviden, hogy amikor letöltötte volna a torrent fájlt nem tudta a Synology azonosítani magát az oldalon a link meghívásakor így arról nem a torrent kapja ilyenkor.
De én se használom igazából egyiket sem mert RSS-en át használom az oldalt és csak az nMagot és se igazán vagyok motivált
Ha valaki belevágna vagy rá tud beszélni hozzáértőt akkor szinte bármihez lehet csinálni mind kereső modult mint letöltőt.
Search Module Development Guide
File Hosting Module Development Guide -
Borisz76
nagyúr
Nem pont...
DS2415+ és DX1215 Itt írtam róluk....
Amúgy valami Speedport W 723 V a szolgáltatói router, ami édesanyámnál van az emeleten.
Ő az előfizető. Külön albérletben lakunk de egy házban.
Én csak bedugtam egy UTP kábelt a routerbe és lehúztam a saját albérletembe.
Hálózat rajz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nintendo Switch 2
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Apple Watch
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 13" 2020 16GB RAM 512GB SSD
- Eladó Használt Steam Deck OLED 1 TB
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest