- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
Antilhu #76329 üzenetére
Szia,
én úgy próbálnám, h feltennék egy Outlook 2013-at, az ha jól tudom, még kezel pst-t, ha nem akkor pedig egy virtuális XP alatt Outlook Expresst, ott a pst filet felvenném adatfilenak, plusz mellé egy felvennék egy accountot ami a Mailplust használja, aztán ott áthúznám a leveleket az adafileból a Mailpluson lévő accountba. Egyébként nem használok Maillpust, szóval nem tapasztalat.
-
Rick4
félisten
válasz
Antilhu #63551 üzenetére
Csak egy kérdés: Minek kell a synology nasra rakni? 30 ezerért van mono multis wifis nyomtató, ami 5 perc alatt belőve vezeték nélkül kapcsolódik, és minden eszköz látja a belső hálóban, 13-14-gyle többért már jónevű, olcsó toneres, gyors cucc van újonnan, Xerox 3025-ös tökéletesen ellátja a feladatát, szülőknek olyan van, itthon meg egy samsung clx 3285FW nyomtat vagy 7-8 éve, igaz ez fax- lan- wifi, színes, mindent tud.. Eszembe nem jutna a nason keresztül zsonglőrködni vele. Mi a lényege a nasra dugásnak?
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Antilhu #63551 üzenetére
Lézeres , hálózati nyomtatót szerezz.
Azt rá tudod kötni a router-re, switch-re.
Nekem kb 4-5 éve van egy Samsung Xpress SL-M2825ND fekete/fehér nyomtatóm. Nem sokat használom így ez idő alatt 1X kellett benne tonert cserélni. -
Essejó
veterán
válasz
Antilhu #20973 üzenetére
Az tuti nem, de esetleg a W98Me a nyerő.
Tudod Patice pár hozzászólással (#20966) ezelőtt már belinkelte és ráadásul pont neked, hogy hogyan tudod olvashatóvá tenni a Synóból kivet vinyót. Vázold már, hogy melyik felét nem értetted. Viszont, hogy tiszta legyen ezért megismétlem neked a linket.
-
Patice
Topikgazda
válasz
Antilhu #20965 üzenetére
A DSM-nek nem mindegy, hogy melyik lemez melyik lemezhelyben van, főleg, ha külön kötetnek formázod a lemezeket.
2. lemezhelyre betéve egy HDD-t és külön kötetként megformázod, akkor az a második kötet lesz, a DSM rákerül már ekkor erre is, és ami a második köteten van, azt a második lemezhelyen "várja".Régi vinyót úgy fogod tudni belerakni másodiknak, ha leformázod. Így nem fog meghülyülni a rendszer attól, hogy visszarakod ugyan azt a vinyót, csak a második helyre, holott már lesz neki egy másik első lemez.
A fájlrendszert nem te választod meg, az Ext4, csak a védelem és az összefűzés fajtáját tudod kiválasztani formázáskor.
Hiba esetén már jó párszor le lett írva és linkelve, hogy hogyan lehet olvasni a Syno-ból kivett vinyót más rendszeren. (Most újra belinkelem.)
-
Tsory
tag
válasz
Antilhu #17320 üzenetére
A főmenü/erőforrások figyelése/folyamatok fülön is látszanak a folyamatok, sajnos a lemezterhelés nem látszik rajta.
A vezérlőpult/terminál és SNMP alatt lehet bekapcsolni az ssh-t és a telnetet, így már be tudsz menni parancssorba. Linuxos parancsok mennek rajta, pl. ps, top, de nem tudom, hogy ebből ki tudod-e deríteni, mi okozza a problémát.
A használható parancsok:
A kötet/iSCSI kihasználtság nem csak az iSCSI-ra vonatkozik, akkor is lehet magas a kihasználtság, ha az iSCSI be sincs kapcsolva.
-
Tsory
tag
válasz
Antilhu #17311 üzenetére
Ha be van kapcsolva a file indexing, akkor csinálhat ilyet. A legújabb frissítéssel nekem kikapcsolt indexelés mellett is előjött a Volume/iSCSI 100% kihasználtság, pl. mikor sok fájlt töröltem vagy másoltam rá. Az az érdekes, hogy újraindítás után abbahagyta. Nekem úgy tűnik, hogy vagy beragad valami folyamat, vagy akkor is indexel, ha ki van kapcsolva.
-
coreska
aktív tag
válasz
Antilhu #11109 üzenetére
Én találkoztam már ilyennel.
Addig míg az internetem így nézett ki, hogy szolgáltatótól modem + saját router
ment DDNS címmel is belső hálón.
Most hogy a szolgáltatótól modemes router van és a saját router utána van acces point üzemmódban, belső hálón már csak IP címmel működik nekem is. -
coreska
aktív tag
válasz
Antilhu #11104 üzenetére
Szia!
A napokban kíváncsiságból én is felraktam a Mail servert és a Mail stationt, és a Mail stationban a POP3-nál fel lehetett venni a gmail cimet. Nem teljesen jól szinkronizált, mivel minden eddigi levelet (a kimenőt is) az általam választott Beérkező mappába tette. Ezek azonban utólag áthelyezhetők, és valószínűleg az ujabb kimenő levelek már a helyükre kerülnek.
-
-
-
Konflikt
addikt
válasz
Antilhu #3094 üzenetére
volt egy kicsi fenn akadás az Upgradenél, először a DSM-et frissítettem így mikor újraindult akkor az összes app(DS,PhotoStation,AS...) leállt és utána frisítettem egyenként.... ez nem kavarhatott be?
nalam is ez volt a sorrend: DSM, majd az appok. szerintem nem ez az oka.
a leirt viselkedes tenyleg indexelesre utal, foleg, ha megnezed a kotet/lemezek performanciajat: az intenziv I/O megerositheti ezt.
a fotókat miként lehet kivenni az indexelési mappák közül? ha kikapcsolom a photo station, az megoldja?
athelyezed a /photo alol a kepeid egy masik mappaba. (ezt file station-ban par msp alatt megteheted)
-
Konflikt
addikt
-
prono
csendes tag
válasz
Antilhu #3029 üzenetére
Sajnos passz ...
Úgy tudom, hogy a DS saját könyvtárstruktúrában is letárol adatokat a seedhez, de pontosan milyen formában nem tudom, ezért kvázi 2 helyről kell törölni fizikailag is, amennyire én tudom. Amennyiben valaki tud 1 helyről törlős megoldást az engem is érdekel
-
bosa
tag
válasz
Antilhu #3039 üzenetére
Igen a total commanderre értettem belépsz vele a kivánt mappába ott lenyomod a shift+alt+entert és mindegyik méretét kiírja.ssh parancs :
Ez az első kötet music mappára érvényes
Mappák száma:
"find /volume1/music -type d | wc -l"Fájlok száma (mappák nélkül):
"find /volume1/music -type f | wc -l"Helyfoglalás:
"du -s -h /volume1/music" -
bosa
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Fujifilm X
- Revolut
- Kuponkunyeráló
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest