- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nokedli92
aktív tag
Sziasztok!
Köszönöm a gyors szájbarágós válaszokat!
Én arra gondoltam a leírtak alapján, hogy mivel nem szeretnék a routeren módosítani firmwaret, ezért a NAS-on fogom beüzemelni a DHCP szervert. A bootloadert kell még majd kitalálnom hogy hogyan oldom meg.
A Windows példányokat külön mappába kicsomagolva a fileokat helyeztem el Ilyenkor egy multibootloadert kell betallóznom a NAS-nak?
(#17857) Patice Köszönöm a tájékoztatást!
Válaszotok előre is köszönöm!
Üdv, Csaba
-
Nokedli92
aktív tag
Hát, sajnos nem..
ASUS AC68U routerem van a gyári firmware-vel. Körbenéztem a beállításokban, de nem nagyon látom hol kéne ezt beállítani.
Akkor állítsam be a NAS-on a DHCP-t? Ha ott állítom be akkor a routeren ki kell kapcsolnom ugye? "Boot loader" file-t honnan szedek?Válaszaid előre is köszönöm!
Üdv,
-
Antilhu
tag
Sajnos nem az indexelés csinálja, mert nincsen új indexelendő tartalom, a DSM-ben sem fut az az indexelési visszajelzés a menüsoron és a proci sem pörög nagyon. Valamint újraindítás után sem csökkent le 100%-ról az iSCSI kihasználtság.
Esetleg más tipp?
Parancssorban meg lehet nézni, hogy milyen folyamat használja az iSCSI-t?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Exkluzív órák
- Metal topik
- Milyen egeret válasszak?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vicces képek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest