Hirdetés
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vpeti22
friss újonc
válasz
KubanitoS #3144 üzenetére
Sziasztok!
Nálam is már több, mint egy éve hibátlan a sweet tv Telekom 500-as nettel. Mondjuk a fővárosban lakom, lehet itt más a helyzet. Belassulást soha nem tapasztaltam. Sebességmérés külföldi szerverre is hozza a maxot. Online játékokkal nem játszom, így efelől sajnos nincs tapasztalatom. -
vampire17
addikt
válasz
KubanitoS #3147 üzenetére
Nem allitom, hogy te ugy erzed nincs vele gond, nyilvan ezt mindenki maga tudja, de azt nem lehet kijelenteni, hogy '"altalanossagban" ne lenne vele gond... (jegyzem meg, evek ota...)
https://telex.hu/techtud/2024/06/21/deutsche-telekom-cloudflare-internethalozat
https://kozosseg.telekom.hu/topic/40322-cloudflare-magyar-telekom-nemzetk%C3%B6zi-peering
Nem folytatom, mert vegtelen a sor
Ezer topic/cikk stb szol errol.
-
boborján2
aktív tag
válasz
KubanitoS #3147 üzenetére
Felfoghatod nyugodtan, mert leírtam a választ.(én is)
Jókor nézted jó helyen , ennyi. Ha sokat használod ,főleg trékommal ,akkor majd lesz az még xar is.
Csak azért írom le többször , mert azért ez az édes banda olyan marketing rizsát tol a weboldalon ,hogy azonnal megeszi mindenki aki nincs képben, közben meg egy full fapad az egész. Ha naponta 2 új ember elolvassa amit írtam ,már megérte.
-
boborján2
aktív tag
válasz
KubanitoS #3144 üzenetére
Csókolom bácsi!
Ez nem vergődés. Csupán tények ,hogy a trékomnál folyamatosan visszatérő probléma adott irányokba a sávazélesség csökkenése vagy bezuhanása a külföldi peering miatt.
Az hogy Te nem talasztalod az nem azt jelenti ,hogy a hiba nem létezik. Egyszerűen csak jókor voltal jó helyen.És erre jönnek még a sweet sajátos nyűgjei, de persze ez sem folyamatosan , csak úgy néha-néha.
Mindenki örül ha nálad jól működik. Legalább van +1 elégedett ember.
Egyébként alapvetően one nettel nálam is jó volt, mert mindig a megvolt a sebesség a szerver felé, de az említett apróbb kis gyermekbetegségei miatt kukáztam,mert nálam ez kizáró ok. -
4Grider
nagyúr
válasz
KubanitoS #3141 üzenetére
Ha nem vetted észre hogy nincs meg Varsó felé sem mindig a kellő sávszélesség, akkor nyugodtan használd. Abban biztos lehetsz, hogy te is ugyanazt a peert használod ha telekomos vagy, mint mi. És nem mindig száll el nekem sem a németországi távmenedzsment és az észak-amerikai felhős kapcsolatom ezzel a csodás szolgáltatóval. Tegnap pl. kifejezetten fickós volt, tegnapelőtt délután meg yettelre kellett váltsak...
-
vampire17
addikt
válasz
KubanitoS #3016 üzenetére
Anno volt egy Telekomos ismerosom, akitol kerdeztem ezt, hogy miert eroltetik az eszkozt, miert nem appot adnak ki. Azt mondta azert, mert erre van igeny... Nem magunkbol kell kiindulni, akik ide erre a forumra jarnak, hanem az atlagemberbol.
Sokkal egyszerubb csinalni egy STB-t amit csak be kell dugni es megy (esetleg a beuzemelo beallitja) mint 20 fele tv tipushoz meg ki tudja mihez magyarazni, hogy melyikhez hogyan kell felrakni az appot... pl egy android TV-nel eleve be kell jelentkezni a google fiokodba hogy fel tudj tenni barmit... Ez mar sokaknak nagy problema lenne... (nagyszuleimnek pl nincs email cimuk meg semmi, megis TV-znenek... most akkor mindenkihez az unoka lepjen be? nekik ez sokkal macerasabb lenne, eleve azt sem tudjak hogy mirol beszelek, ha azt mondom app, vagy email...)Illetve a masik, ami ezzel kapcsolatos, hogy 10 fele appra nem tudnak mind garanciat vallalni a megfelelo mokodesre.
Persze mondhatjatok ,hogy de erre is van igeny, viszont mennyi ? Realisan nezve, mennyit bukik a Telekom azon, ho mi nem nezzuk, mert nincs app? az elofizetoik jo reszet ez egyaltlan nem erdekli.
Anno azt is kerdeztem tole, miert nem lehet megoldani, h PPPoE passthrough al is menjen az IPTV ,de arra is azt mondta, magat a PPPoE passthrough-t valamami 1-2% hasznalja az elofizetok kozul, nem foglalkoznak vele igazabol, h jol mukodjon vele minden ,mert marginalis a felhasznalasi kor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest