- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
@mriya@
őstag
válasz
Boletus17 #215999 üzenetére
Évekkel ezelőtt pillantottam meg Londonban egy kirakatban, fingom nem volt, milyen limitáció.
Irtózatosan megtetszett, volt régebben egy hasonló Citizenem.
Sokáig vacilláltam, megvegyem-e, de volt karórám.
Egyszer csak lányaim megajándékoztak vele.
De azóta sem érzem magam kommandósnak.
Rám nem hat a marketing, mellé lőttél. 😈 -
g0n21
senior tag
válasz
Boletus17 #215831 üzenetére
Tényleg borzasztó ez a rizsa a képen. Nekem volt a Pilotból full szett krono "a legndeás Valjoux 7750-nel", 8 hónapig árultam 190 körül, fémszíjjal, plusz bőrrel, és a végén már könyörögnöm kellett, hogy egyáltalán el tudjam cserélni két másik Certinára, 150 körül jöttem ki belőle. A kronóból.
A kérdésedből nem jön le, hogy eladni, vagy venni szeretnéd, de szerintem örülj, ha 80ezret kapsz érte, ha venni szeretnéd, semmiképp ne adj többet 70-nél. - szerintem.
A fura búvár első ránézésre egy kínai OEM gyártótól származó valami. -
dzsi23
addikt
válasz
Boletus17 #215539 üzenetére
"Váltsak avagy ne váltsak?"
Olyan kérdést tettél fel, amire csak te tudhatod a választ. Én biztos nehezen válnék meg egy olyan órától, amit 15-16 éve hordok. Bár nem tudom, hogy folyamatosan hordtad-e; olyan órát adtam már el, ami megvolt 10 éve, de abból kb. fél évet hordtam, vagy annyit sem, szal nem nőtt a szívemhez. Ha esetleg fontos személytől kaptad, vagy sok emlék fűződik az órához, akkor érdemes lehet megtartani. Ha nem, akkor végül is csak egy sima tárgy, el lehet adni."szeretem(mint,több mint 60 éve egy zöld - fehér csapatot)"
Jó is az a Celtic...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest