- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aske
aktív tag
válasz
gyikhuszar #140837 üzenetére
Szia,
szerintem az Orient ár-érték aránya nagyon jó kb. az összes lefedett árkategóriában. A magam részéről azért 120-150 felett már másfele is nézelődnék. A Star még simán belefér szerintem. Pláne, hogy funkcióban is rendben van. Másodperc stoppos és kézzel húzható. Meg elegáns is.
Ami nagyon fontos, hogy a csuklód méretének megfeleljen az óra mérete.
Az én Orientemnek új állapotban volt kb. 9 másodperc sietése kézen. Ez kb. 2 másodpercre lett beszabályozva. Attól függően, hogy teszem le, tetszőleges sietés/késés kompenzálható. Azóta csak óraátállításkor kellett hozzányúlni.
A pozícióból származó eltérése kb. 20 s/nap, de kézen szépen kiegyenlített. A rotor mindkét irányban húz, tehát elég hatékony.
-
alphaville
aktív tag
válasz
-
resool
aktív tag
válasz
Attól függ mennyiért tudsz hozzájutni, ha közel retail áron, akkor azért biztos nem ezt venném, ha viszont van valami félár közeli opciód akkor jó lehet.
-
fagyalllo
őstag
válasz
gyikhuszar #77901 üzenetére
Nyugodtan rendelhetsz, de az adókat számold rá.
Oké, ez narancs, de nagyon komoly eco-diver ebayről olcsón: Citizen BN0088-03E
-
vadászcsiga
félisten
válasz
gyikhuszar #77590 üzenetére
Utóbbi. Beszámolók szerint, illetve annak hiányában arra lehet következtetni hogy abszolút problémentesek. A legszerethetobb márka. Ha meg szervizelni kell akkor ugyanaz a helyzet mint egy másik automata szerkezetnél, vagy veszel másikat
-
nostromo73
tag
válasz
gyikhuszar #76807 üzenetére
ok..
-
törölt tag
válasz
gyikhuszar #76795 üzenetére
"Akkor a gyártó által megadott érték (jobb esetben) az első megbontásig tart? "
Attól tartok igen. Onnantól nem vállal a gyártó garit arra, hogy az eredetileg 200 m-ig vízálló óra a megbontást követően is bírja a 200 m-t. Az órás "lenyomáspróbázza" 3-5 barral, ami - mint megtudtam - pillanatnyi állapotot tükrözi, 2-3 évente tömítést cseréltetsz benne, aztán innentől a te döntésed.
Ettől függetlenül én a Sumomra rárakatom majd a zafírt, legfeljebb leveszem úszásnál és aszfaltbúvár leszek.
-
nostromo73
tag
válasz
gyikhuszar #76803 üzenetére
én is a titán tok/szíjas verziót választottam, most valahogy nagyon megtetszett ez a dizájn
remélem én is olyan boldog leszek vele mint te...egyébként egy Tag formula 1 Grande Date volt amit kinéztem előtte, de a presztízsen túl nem láttam benne semmi extrát..
-
Dzsana
senior tag
válasz
gyikhuszar #76750 üzenetére
Köszönjük az infókat.
-
WiZARD
addikt
válasz
gyikhuszar #76750 üzenetére
Hát elég érdekes érvelésnek hangzik.
Mondjuk nekem Seiko búvárt, ami 30bar-t bír elvileg, 3 barral nyomáspróbáztak a szánalmas seiko szervizben.
Pedig ebben nincs túl sok érzékelő... -
gyikhuszar
tag
válasz
gyikhuszar #76704 üzenetére
Nos, beszéltem a Babós Óraszalonnal és a Bálinttal is ez ügyben. A Babósnál is segítőkészek voltak (ami már nem hivatalos Tissot márkaszerviz, ez a cím egyedül a Millenium Watch Service-t illeti meg Magyaroszágon egy ideje), de a Bálint családnál kaptam meg az igazi választ: nem szokták ők sem 10 bar-on nyomáspróbázni ezeket (hiába tudnak annyit), mert ilyenkor a terhelést hirtelen kapja a szerkezet, amitől az érzékelők tönkremehetnek, elkalibrálódhatnak.
A Bálintnál egyébként korábban is nagyon segítőkészek voltak és akkor is, most is úgy tűnt, hogy nagyon profi csapat.
-
Dzsana
senior tag
válasz
gyikhuszar #76718 üzenetére
A Babós is hivatalos Tissot márkaszerviz, és szerintem van még másik is.
-
Dzsana
senior tag
válasz
Szerintem csak 3 bart tud a gépük, azért annyiról szól a papír.
-
gyikhuszar
tag
válasz
Azt elfelejtettem leírni, hogy természetesen a Milleniumban csinálták.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest