- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
tjb007 #220241 üzenetére
West End aluljáró szinten Tutu óraszalonban is megcsinálják sztem. És szerezz be pár száz Ft-ért stift kinyomó / kiütő készletet, ne kelljen mindig óráshoz rohangálni. És ne hagyd el a stifteket rögzítő picur felhasított csöveket, mert elhagyod az órád - biztosan van róla videó.
-
válasz
tjb007 #219845 üzenetére
Mióta megvettem a kinézett citizent, soha egy percig nem bántam meg. Sőt, azt bánom, hogy nem választottam korábban ezt az utat.
Elköltöttem többszázezret órákra és azon kaptam magam, hogy mindig ezt az órát nézegetem, nem azokat, amik már megvannak. Aztán megelégeltem ezt, gyűjtöttem picit és megvásároltam. Azóta egyetlen karórát nem vettem és csak ezt hordom minden nap.
Még egy citizen tetszik, talán majd egyszer elgondolkodom rajt, de tényleg csak gondolati szinten vagyok vele, mert ez a mostani tökéletes számomra.
Gratulálok, viseld egészséggel!
-
válasz
tjb007 #219804 üzenetére
Szerintem indulj el azon az úton, hogy olyan órákat veszel, amit kinéztél, még ha az drága is. Inkább vegyél 2 évente egy órát, mint félévente olyanokat, amit csak azért találtál meg, mert a drága helyett kerestél mást. Én is vettem egy csomó órát tök feleslegesen, aztán meguntam és gyűjtöttem arra, amit igazán szeretnék. Mióta azt megvásároltam, más óra nem volt a kezemen és örömmel hordom minden nap.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Bluering Libra irodai forgószék
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- PS Plus előfizetések
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest