- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csabulaxi
senior tag
válasz
Dzsana #20109 üzenetére
Éjszaka tök sötétben kitalálok a fürdőszobába (hugyozni) és vissza is az ágyig lámpagyújtás nélkül, azaz a fürdőszobába lámpát kapcsolok a wc-zéshez, de nincs rajtam az óra és néha érdekelne, hogy hajnali 2 vagy 4 óra van esetleg, de néha nagy dolognál is el el keresztrejtvényezek és ha időre kell menni , akkor érdekel az idő is. Ennyi.
-
Mariner
tag
válasz
Dzsana #19743 üzenetére
"Egy párszor elviselem, ha valaki felhívja a figyelmet az általa árult termékekre, de ez más sok, én sem szeretem az önreklámot!
Ugyanitt vintage wehrmachtswerkek eladók! "
Nincsen itt valami ellentmondás(olyan mint a békeharc)?Az is olvasható volt már párszor, hogy "wehrmachtswerkek eladók".Persze nincs ezzel semmi baj (de legalább ne érvelj a reklámok ellen) hátha épp én szeretném megvenni ha mutatsz valami számomra érdekeset -
blt.62
őstag
válasz
Dzsana #19743 üzenetére
Nekem a múltkor leszedték a fejem,mert kérdezni mertem egy citizen óráról,és hogy maszek forgalmazótól vettem volna,ugyan azt az órát sok-sok tízezerrel olcsóbban. nem hivatalos itthoni boltban. Szerintem kérdezni szabad egy fórumban akkor is,ha a hivatalos forgalmazótól kérdez az ember,de nem tőle vesz órát. Főleg akkor ha mi se szólunk neki az ingyen reklámról.
-
-
jookomak
őstag
válasz
Dzsana #19367 üzenetére
Nekem sem jönnek be annyira. Illetve szeretem azt az érzést, amikor az újat fölcsatolom. Onnantól én "írom" az óra történetét. Csak akkor hordanék vintage órát, ha a családból kapnám.
Mondjuk most, hogy sokat linkelitek a régi Omegákat, egyre nő bennem a vágy, hogy legyen egy. Mai, új omegához sajnos nincs esélyem, természetesen az ára miatt. -
Misi1979
őstag
válasz
Dzsana #19367 üzenetére
Különbözünk
engem meg a modern, villanyos csodák nem hoznak lázba
Jut eszembe, megvettem végülis a Casio Lineage-t, szép-szép, csillog-villog-modern, de ööö.. na.
Nincs benne szellem
-
Dzsana
senior tag
válasz
Dzsana #19232 üzenetére
Mellesleg ha valakit érdekel, van egy pár wehrmachtswerk, amit oda adhatok:
Itt van mindjárt ez az Arlaska, ami hasonlít a BWC-hez, és szintén fluoreszkál.
- 1970-es évek elejéről
- kiváló állapotú aranyozott tok, egész minimális viselési nyomokkal, makulátlan jelzett acélhátlap,
- csodaszép, nagyon ritka fekete! számlap, világító! (fluoreszkáló) arab számokkal, illetve index betétekkel,
- acélbetétes eredeti plexi
- 17 köves,ütésbiztosított, (incabloc) dátumos UNITAS 6380 WEHRMACHTSWERK
- vadonat új minőségi bőrszíjjal
- magángyűjteményből eladó, utolsó 10 évben már nem használt, újszerű állapotban,
- hibátlan működés
- frissen szervizelt, használatra kész[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Van még 2-3 ha érdekes, megmutathatom! :-)
-
-
Miamiquake
aktív tag
-
f27
senior tag
válasz
Dzsana #18916 üzenetére
Ha teszel rá 1500ft ajánlatot de már 500ft vel nyertes vagy akkor ha rálicitál valaki 1000ft al leszel nyertes ha rálicitál valaki mégnagyobban 1500ft leszel nyertes.
vagyis hogy értsd automatikus licitet tett rá vagyin nem 501ft hanem 1501 ft tett rá de csak akkor látni a nagyobbat ha fölé licitálsz.
te is megtudo csinálni!
tegyél az órára 15000és garantálom hogy sokkal kisebb fog lácodni az ajánlatodnál mindadig amég főléd nem licitálnak.
-
f27
senior tag
válasz
Dzsana #18913 üzenetére
Nem 0 licites van rajt.
Nem érdekel menyibe megy el már kíváncsi vagyok menyit ér.
Ha anyira a pénz érdekelt volna akkor 45 be oda adtam volna annak az órásnak aki jötvolna érte.
a ROAMER-t nem adom el az rámfog rohadni úgyérzem,meg szerettem.
Lehet a tokot beviszem egy arany ötvös ismerösömhoz és újra aranyoztatom a tokot hogy makulátlan legyen -
Miamiquake
aktív tag
válasz
Dzsana #18888 üzenetére
Azért nem téveszteném össze a VINTAGE majdnem ékszer szépségű Szerkezetes kis Tissotokat (ami ugye neked is van pár), és a modern Quartz testvéreit.
A Tissot az a márka amiből minden egyes órásnak órabarátnak kedvelőnek volt, van és lesz egy esetleg több. A Certina sajna már nem ilyen.
Én a tömeggyártás miatt nem szeretem a modern TISSOT és Certina termékeket. -
Dzsana
senior tag
válasz
Dzsana #18850 üzenetére
e-bay-en kettőt találtam, de meg lehet nézni az árukat!
Ugyan olyan 27B-2-es szerkezettel vannak, mint az enyém, de ez leroggyant állapotban van:Ennek a számlapja felújított, de tovább semmi, és az aranynál is drágább áron van. Ennyiért szerintem nem is fog elkelni:
Ezek hol vannak az enyémhez képest?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest