Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabulaxi

    senior tag

    válasz vadászcsiga #131677 üzenetére

    ez maradt le

    [link]

    (#131818) Toxiksteel
    ez valami egyedi gyártású lehet

    (#131819) Toxiksteel
    emlékeim szerint én már valamikor pár éve linkeltem ezt, valami amerikai cucc és szerintem bődületesen drága.

    Még a cuculizusban tanuló voltam egy autó szervizben, szinte az első naptól kezdve kaptam zsebre pénz, 2 évig megéltem belőle, hogy nem kellett otthonról semmi pénz kérnem még nyaralásra sem. Ennek ellenére nem vagyok jattolós, főleg nem benzinkúton. Haverom mindig 1 liter árát adja a kutasnak.
    Én jóban vagyok mind a postással, mind a futárokkal, a dpd-s, gls-es futár száma megvan, ha délben, mikor bezárok és várok csomagot, akkor rájuk csörgök, merre vannak és általában talizunk ahol vannak (nem nagy város 4*4 km) a fizetésnél max 200 forintig kerekítve kérek vissza., ennyi ezt nem érzem nagy borravalós osztogatásnak. a sima céges szállítók is általában tényleg mindig ebédidőben jönnek, de megbeszéltem velük, ha szólnak, hogy akkor jönnek akkor én várok rájuk, ne 1 órát üljenek a kocsiban, én vagyok-voltam ilyen helyzetben, nekem is jólesik ez, mondjuk pesti alkalmazott az szarik ilyesmire.
    ja, ha hoznak kutyakaját kb. 26-30 kg, akkor szólok neki ne cipekedjen vele az irodába átrakom az én kocsim csomagtartójába, szerintem ez még nem a paraszolvencia gerjesztése. tavaly apám révén 5 kórház 2 ápolsi otthon tapasztalatairól tudnék mesélni, elég annyi, mindig ott volt pozitív csalódás ahol nem számítottam rá. és vannak aljas g.cik.

    [ Szerkesztve ]

    "A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."

Új hozzászólás Aktív témák