Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One UI zápor esett a hétvégén
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
Ennek ennyi a fogyasztása, szerintem teljesen rendben van. Dettó ugyanez a verzió van nekem is, még a szín is stimmel.
Én Bp.-Brno-Bp. kört futottam hétvégén (650+ km) egy minimálisan kisebb fogyival, de nem is 140 volt a tempó hanem tempomattal 130-125. Nekem eddig 6,5-re sikerült leglejjebb vinni, de általában dugóban közlekedek vagy éppen pályázom. A fogyasztásnak legideálisabb folyamatos 90-100 keveset fordul elő.
Volt nemrég egy teszt, ahol azember elment Hollandiába meg vissza úgy, hogy tempomatot belőtte 100-rs. (6AT,4WD szintén) Neki sikerült levinnie 4.5-re, de ez már szerintem elég szélsőséges, nem egy mindennapos használat.
Nekem egyébként nagyjából pariban van a fedélzeti meg a tényleges mérés, mindig fullra tankolok. Persze nem mindig ugyanott és ugyanannál a kútfejnél. Ez a fogyasztás teljesen okés, nem izgulok rajta. Az Ignisnél még így is jóval jobb, a komfort/élmény pedig ég és föld.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- Házimozi haladó szinten
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Házimozi belépő szinten
- Sweet.tv - internetes TV
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest