Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
effektíve meleg időben pl. a Crossunk gyöngyházkékmetál színe pedig azt csinálja, hogy ha nem mosdatom ki a mosás végén minden zeg-zugát tiszta vízzel, akkor szépen cseppekben rászárad az elvileg cseppmentesen száradó mosónak a leöblítő vize.... megtörtént eset: lemostam, vígan hazajöttem, garázs és másnap törölgethettük plusz tisztítószerrel és mikroszálassal az egész autót, mert minden egyes része vízkőcseppes volt
hozzátéve ráadásul, hogy van rajta egy komolyabb 3M-es többrétegű védőréteg, ami pl. a vizet is könnyebben pergeti
Szóval a lényeg: mosás után van, hogy 2x végig kell menjek (tetejétől aljáig, de gondolom ez tiszta) és akkor lesz cseppmentes
furi picit, hisz volt munkahelyemen vagy 3-4-5 féle autó és egyik sem száradt így, pedig ugyan ott mostam őket mindig
Új hozzászólás Aktív témák
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest