Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
Pontosan! Én a 0 display-t szeretném látni, mintha pl. teamviewer-el nézném.
Erre tudtok megoldást?
Virtualbox-ban fut XP alatt egy kamerafigyelő program, arra kellene tudnom ránézni. Erre jó lenne a RDP is közvetlenül az XP-re, de valami miatt az sem megy (itt lehet, hogy portfowarding kellene a virtuálisgépre?).
Amúgy is kellene a linuxot is elérnem, mert csak onnan tudnám indítani a virtualboxot.
Parancssorosan is megy, de akkor nem látszik az ablaka, csak háttérben fut. -
Laca0
addikt
Köszi! Kipróbáltam, de nekem nincs x11vnc, csak vncserver.
Azt az üzenetet dobta vissza, hogy állítsam be a fontpath-t a vncserver scriptben.
Megnéztem benne az útvonalakat és kikommenteltem azokat az útvonalakat, amik nincsenek meg nálam. Ennek ellenére továbbra sem fut.
Van valami ötleted? -
-
-
soldi3r
veterán
-
A tapipadot a HW egy mezei egérnek kátja. Mi olyan spéci az érintés vezérelt felületben?
Böngészőn klikk, elindul. A cím beírásához úgy is kell a (virtuális)billentyűzet, ami szintén meg van oldva.
Sőt most hogy divatba jött az indexképes kedvencek kezdőoldal (nem is tudom mi a hivatalos neve), csak rábökök, már nyitja is.Persze, linux kernel az alapja, de annyira beépült a google ökoszisztéma. Nem tetszik, hogy alapból gmail a levelező, hogy chrome a böngésző, hogy a virnyákos boltról ne is essék szó. Aki nem játékra használja, és nem használja a google szolgáltatásait, nem pont ideális választás. Hogy a verziók közötti difiről ne is essék szó(melyik programhoz melyik verziójú android szükséges) A gyár csak addig jó fej amíg megveszed. Egy új verzió kiadásakor nem tudod rátenni, mert nem adják ki. Vegyél egy újabbat, ami csak plusz 1-2 mag futtat elfogadható sebességgel. No és persze annyira "nyílt", hogy házilag esélyed nincs az új verzió lefordítására, telepítésére.
-
Inkább nem mesélem el a véleményem pl. a google ökoszisztémáról. Pl. hogy mennyire nyílt az android, hogy mennyire működik a telefonokon,...
Furi mert nekem látszik. A lényege az, hogy a 13.1 telepítője nem tud mit kezdeni a merevlemezzel, ahova a partíciókat tenném.
"Hiba
Operation not permitted on disk /dev/sdb
A particionálás a(z) /dev/sdb lemezen nem olvasható,
a partíciós tábla módosítására használt "parted" segédprogram
által..."Eleve ez a hibaüzenet mehetne a fordítócsapathoz ellenőrzésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- Google Pixel topik
- Óra topik
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged