- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
Pontosan! Én a 0 display-t szeretném látni, mintha pl. teamviewer-el nézném.
Erre tudtok megoldást?
Virtualbox-ban fut XP alatt egy kamerafigyelő program, arra kellene tudnom ránézni. Erre jó lenne a RDP is közvetlenül az XP-re, de valami miatt az sem megy (itt lehet, hogy portfowarding kellene a virtuálisgépre?).
Amúgy is kellene a linuxot is elérnem, mert csak onnan tudnám indítani a virtualboxot.
Parancssorosan is megy, de akkor nem látszik az ablaka, csak háttérben fut. -
Laca0
addikt
válasz
NonPiskóta #3642 üzenetére
Most a mobaxterm programmal próbálkoztam, ott nincs az X11 forward alatt location. Azt akkor kívülről, magában a putty-ban állítsam be?
Tudnál egy kicsit segíteni a mobaxterm-el való csatlakozásban? Lépésenként, mert valahol valamit vagy nem jól csinálok, vagy valami nem jól van beállítva. -
Laca0
addikt
válasz
NonPiskóta #3639 üzenetére
Köszi! Jól hangzik!
Amikor csatlakoztam SSH-val, akkor milyen paranccsal érem el, hogy a 0-ás desktopot adja ki nekem?
Az SSH-nál itt is ugyanúgy be kell pipálni az X11forward-ot? Location paramétert nem találok. -
Laca0
addikt
Köszi! Kipróbáltam, de nekem nincs x11vnc, csak vncserver.
Azt az üzenetet dobta vissza, hogy állítsam be a fontpath-t a vncserver scriptben.
Megnéztem benne az útvonalakat és kikommenteltem azokat az útvonalakat, amik nincsenek meg nálam. Ennek ellenére továbbra sem fut.
Van valami ötleted? -
Laca0
addikt
Sziasztok!
Távolról hogyan lehet elérni a képernyőt? A VNC csak egy új terminál ablakot nyit, nekem meg a fő asztal kellene.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Notebook hibák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Programozás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest