- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Egy óra, két rendszer
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoB
veterán
válasz
NonPiskóta #3642 üzenetére
Ha próbaképpen x-es alkalmazást kell indítani, akkor nekem nagyon úgy tűnik hogy nem az történik amit ő akar. (Mert ha működik, már látja is az asztalt)
Ő a nullás display klónját akarja látni, pont ugyanazt ami a távoli gép képernyőjén megjelenik. Nem új alkalmazásokat indítani egy újabb display-en.
-
Laca0
addikt
válasz
NonPiskóta #3642 üzenetére
Most a mobaxterm programmal próbálkoztam, ott nincs az X11 forward alatt location. Azt akkor kívülről, magában a putty-ban állítsam be?
Tudnál egy kicsit segíteni a mobaxterm-el való csatlakozásban? Lépésenként, mert valahol valamit vagy nem jól csinálok, vagy valami nem jól van beállítva. -
Laca0
addikt
válasz
NonPiskóta #3639 üzenetére
Köszi! Jól hangzik!
Amikor csatlakoztam SSH-val, akkor milyen paranccsal érem el, hogy a 0-ás desktopot adja ki nekem?
Az SSH-nál itt is ugyanúgy be kell pipálni az X11forward-ot? Location paramétert nem találok.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest