- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hondo
csendes tag
Nem tudom mi a Tumbleweed és a Leap között a különbség. A szükség hozott a SuSe-hez, bár sok évvel, évtizeddel ezelőtt már használtam. Ugyanis az SSD-m elszállt, és nem ment fel a W semelyike sem a másik tárolóra. Leginkább filmet néznék, meg netezés meg számolótáblák használata. Ebből most a netezés és a film korlátozott a kodek nélkül.
A thumbleweednél is elég a 85 megást kiírni lemezre a telepítéshez?
Bár rossz az angolom, de azt olvastam az előbb, hogy a Thumbleweed-et csak hozzáértőknek ajálották, mert nem mindíg stabil, de gyorsan javítják?
-
Hondo
csendes tag
OpenSuSE Leap 42,3 van a gépemen és akadnak gondok.
Konkrétan MKV fáljokat nem játszik le a gépem hanem valami H 264 dekódert kéreget. A download.videolan.org frissítő meg nem elérhető.Egy rakás leírást találok, de mind úgy kezdődik, hogy telepítsem a packman repository-t de az is a videolan helyet keresi. Valaki tud segíteni? A VLC egykattintásos telepítése is egy nulla.
Meglehetősen kezdő vagyoik, de igyekszem!Minden segítséget megköszönnék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest