- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Klaus Duran #3559 üzenetére
Mikor megjelent a 13.2 én is ki akartam próbálni, most beugrott, hogy én sem tudtam dsl kapcsolatot létrehozni, így hagytam is az egészet.Az viszont meglepett, hogy ez a komoly hiba azóta is megvan.
-
válasz
Klaus Duran #3552 üzenetére
Nem ismerem a Suse- t, de egy hónapja elkezdték ők is factoryval tesztelni a networkmanager 1.0- t, nem lehet, hogy nálad frissült erre a 0.9 verzió? Pár napja próbáltam valamelyik újabb disztrót és feltünt, hogy megújult, dsl helyett másik opcióval tudtam a kapcsolatot szerkeszteni, de nem emlékszem pontosan, mi volt.
Képet nem tudsz berakni az opciókról, amik küzül választani lehet?
Sokan használják a Wicd- t az NM helyett, azt is kipróbálhatod.(#3554) Klaus Duran Ez elég érdekesen néz ki, nem ilyen volt, amit láttam, de voltak benne újabb opciók! Ez biztosan a nm?
-
válasz
kvcf111 #3282 üzenetére
Ezek a Linuxos fórumok a Linux- ot alkalmazó kezdő- haladó szintű felhasználóknak jöttek létre és az itt segítők sok esetben elég sok energiát fektetnek be abba, hogy más felhasználóknak segíteni tudjanak. Sok esetben tudják a megoldást, de a pontos végrehajtás leírásához nekik is kutatni, keresgélni kell.
Más házifeladatát nem szivesen végzik el, remélem megérted!
-
válasz
Shrike7973 #3207 üzenetére
Rendben, ezt értem. a .fontconfig mappában 4 darab cache-3 file van mindössze, ilyen névvel: /home/ubyegon/.fontconfig/4794a0821666d79190d59a36cb4f44b5-le64.cache-3
Megnyitni nem lehet, újat létrehozni sem. Szerintem ez a frissítés 12.3- ról nem sikerült jól.Most találtam itt ezt: file:///etc/fonts/fonts.conf Ezt meg tudom nyitni, de azt írja felül, hogy ne szerkesszem, még ha tizen bíztatnak se! Ide kéne beleilleszteni a fentieket?
-
válasz
Shrike7973 #3205 üzenetére
Köszi, ez tényleg szájbarágós volt.
Annyi gondom van ezzel, hogy ezekhez KDE kéne, nekem meg GNOME az asztali környezet. Sorry, ezt tényleg nem mondtam! Az előző openSUSE 12.3- ban viszont működött a Chromiumon belül a betőtípusok változtatása. Sok kedvem nincs most ahhoz visszatérni, mert azt hittem, hogy ha azt tök kezdőként be tudtam lakni többé- kevésbé, akkor a 13.1 változatot sem lesz nehéz. Egyébként nem az, csak nemsoká megvakulok.
Valaki használ már openSUSE 13.1 verziót GNOME asztali környezettel?
-
válasz
Shrike7973 #3201 üzenetére
Köszi, de ehhez még elég nokedli vagyok 2 hetes linuxos múltammal. Lehet, hogy rossz video drivert telepítettem, de nem találom, hol lehet változtatni.
-
Sziasztok! Frissítettem az openSUSE 12.3- ról és az oldalakon belüli betűket nem tudom megváltoztatni, itt a PH- n is olyan penge betűk vannak, hogy kifolyik a szemem. A Chromium felső részében lehet változtatni a betűket a GTK+ témabeállítóval, de az oldalon belül nem változik semmi. Tudnátok ebben segíteni?
-
Sziasztok!
Abszolút kezdő vagyok Linuxban openSUSE 12.3- at próbálom éppen, eddig ez a nyerő disztro. Sok dolgot már sikerült megoldani, de van amit a leírások alapján sem!
Tudnátok ebben segíteni?
A GNOME asztali környezetben panel appleteket szeretnék telepíteni. A YaST- ban látom, hogy telepítve van Gnome applet tracker és computertemp applet is ,de hogyan tudnám ezeket elérni? Applet, desklet meg a Conky beállításokra valami tippet nagyon megköszönnék.
Még az is érdekelne, hogy NTFS alatti fájlok torrentezését mennyire tolerálja az openSUSE?Az Abszolút kezdő Linuxos topicban is érdeklődtem az appletes ügyben, de ott jórészt erősen haladó szintű dolgokat tárgyalnak inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- PlayStation 5
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- RAM topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen házat vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged