Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Shrike7973
senior tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Szájbarágósabb leírás:
1.
Configure Desktop -> Fonts -> Ellenőrizd, hogy az Anti-aliasing-nál System Settings van-e kiválasztva.
2.
Indítsd el a Dolphin fájlböngészőt.
Alapértelmezetten így a Home könyvtárban vagy. Nyomj egy "ALT+." -t (igen, a második egy pont), hogy látszódjanak a rejtett fájlok. Keresd meg a .fonts.conf fájlt. Duplaklikk, megnyílik. Másold bele a megadott szöveget. Mentsd el. Jelentkezz ki/be. -
Vladi
nagyúr
válasz
ubyegon2
üzenetére
"hogy bizonyos esetekben meg kell adnom a jelszót"
Ezek az esetek szépen lassan elfogynak. 1-2 hónap és már nem kell megadnod, mert egyszerűen nem csinálsz olyasmit. Ha simán használod, akkor nem kell."tőlem meg semmi nem tudja megvédeni! "
Basszus! A te géped. Azt csinálsz vele amit akarsz.
-
cigam
titán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Nem vagy az, ezért kéri be a Yast a jelszót, hogy olyan dolgokhoz férj hozzá amihez csak a root-nak van jogosultsága.
Ez kb olyan mint amikor a windows-ban létrehozol egy mezei user-t, és úgy használod a gépet. Ekkor a rendszer működését módosító turkáláskor(pl. az ntfs meghajtót ki írhatja-olvashatja), bekéri az admin adatait. -
cigam
titán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Vak vezet világtalant
Azt olvastam, hogy az extensions.gnome.org oldalon csak kiválasztod ami kell, és onnan települ is, mint a firefox plugin-ok.
Én még várok 19 órát, és a 13.1-el kapcsolódok a Gnome világába(most KDE-vel ügyetlenkedek).
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azt olvastam, hogy az