Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
senior tag
válasz
szundybence #3481 üzenetére
Rendben, elfelejtelek. De te is hamar felejtesz. Idejössz tanácsot kérni, aki tud segít, te meg elkezded alpári primitív módon osztani a nem létező észt. Gondolkozz már el egy kicsit..
Szerk: Azért te elég kritikusan állsz a dolgokhoz, viszont nagyon nem bírod a kritikát... -
whbear
senior tag
válasz
szundybence #3478 üzenetére
Egyébként a WiFi driver egy file másolással megoldható, akárcsak Archbang alatt. Bebootolsz live Ubuntu pl. Ott van WiFi. Megnézed a driver file nevét. Kimásolod a /lib/firmware könyvtárból. SUSE telepítés után bemásolod. A kernel valószínűleg tudja ezért fog működni. Ennyire bonyolult.
-
whbear
senior tag
válasz
szundybence #3468 üzenetére
Ez így nagyon nem igaz amit írsz. Olyasmi mint " az ki van zárva mert én nem tudok róla" vélemény. Igenis jó rendszer a SUSE csak ismerni kell. Itt is igaz az a mondás ami szerint olyan Linuxod van amennyire értesz hozzá. Én kipróbáltam, sőt valamikor régen SUSE-val kezdtem de mégsem jött be. Nem szidom hanem inkább csendben feltettem egy Fedorát
-
whbear
senior tag
válasz
szundybence #3454 üzenetére
Próbáld ki. Majd meggyőz ő maga. (Vagy nem.) Egy pendrive, a letöltött ISO és a win32imagewriter vagy a dd. Sokkal stabilabb, gyorsabb szebb. Én a KDE verziót használom szívesen de most a 21 béta csak GNOME van.
-
whbear
senior tag
válasz
szundybence #3449 üzenetére
Csak amiket biztosan tudok : Internetet tudod használni, bár nekem telepítés után nem indult automatikusan a NetworkManager. Ha SUSE akkor KDE. A ppa az tároló, ami itt is van bőven. Szerintem fényévekkel jobb mint az Ubuntu, mondom annak ellenére hogy Fedorát használok ami még jobb. Automatikus frissítés van, de ez nagyon egyszerű, zypper dist-upgrade. De majd a szakértők kiegészítik én ennyit tudok segíteni.
Szerk: Azért az RPM-es világ teljesen más, sokat kell tanulnod de megéri szerintem. -
whbear
senior tag
Sziasztok, ki szeretném próbálni az új OpenSUSE-t. Tudnátok írni repókat amit érdemes lenne felvenni, mint Fedoránál az rpmfusion?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bundle topik
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest