- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
senior tag
válasz
szundybence #3481 üzenetére
Rendben, elfelejtelek. De te is hamar felejtesz. Idejössz tanácsot kérni, aki tud segít, te meg elkezded alpári primitív módon osztani a nem létező észt. Gondolkozz már el egy kicsit..
Szerk: Azért te elég kritikusan állsz a dolgokhoz, viszont nagyon nem bírod a kritikát... -
whbear
senior tag
válasz
szundybence #3478 üzenetére
Egyébként a WiFi driver egy file másolással megoldható, akárcsak Archbang alatt. Bebootolsz live Ubuntu pl. Ott van WiFi. Megnézed a driver file nevét. Kimásolod a /lib/firmware könyvtárból. SUSE telepítés után bemásolod. A kernel valószínűleg tudja ezért fog működni. Ennyire bonyolult.
-
whbear
senior tag
válasz
szundybence #3468 üzenetére
Ez így nagyon nem igaz amit írsz. Olyasmi mint " az ki van zárva mert én nem tudok róla" vélemény. Igenis jó rendszer a SUSE csak ismerni kell. Itt is igaz az a mondás ami szerint olyan Linuxod van amennyire értesz hozzá. Én kipróbáltam, sőt valamikor régen SUSE-val kezdtem de mégsem jött be. Nem szidom hanem inkább csendben feltettem egy Fedorát
-
whbear
senior tag
válasz
szundybence #3454 üzenetére
Próbáld ki. Majd meggyőz ő maga. (Vagy nem.) Egy pendrive, a letöltött ISO és a win32imagewriter vagy a dd. Sokkal stabilabb, gyorsabb szebb. Én a KDE verziót használom szívesen de most a 21 béta csak GNOME van.
-
whbear
senior tag
válasz
szundybence #3449 üzenetére
Csak amiket biztosan tudok : Internetet tudod használni, bár nekem telepítés után nem indult automatikusan a NetworkManager. Ha SUSE akkor KDE. A ppa az tároló, ami itt is van bőven. Szerintem fényévekkel jobb mint az Ubuntu, mondom annak ellenére hogy Fedorát használok ami még jobb. Automatikus frissítés van, de ez nagyon egyszerű, zypper dist-upgrade. De majd a szakértők kiegészítik én ennyit tudok segíteni.
Szerk: Azért az RPM-es világ teljesen más, sokat kell tanulnod de megéri szerintem. -
whbear
senior tag
Sziasztok, ki szeretném próbálni az új OpenSUSE-t. Tudnátok írni repókat amit érdemes lenne felvenni, mint Fedoránál az rpmfusion?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 10
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- ASUS routerek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Gyermek PC játékok
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest