Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso73
veterán
A helyzet a következő.
Egy gép, feltelepített 42.1 egy 80GB lemezen. Ezt akarom átrakni a 320GB -s lemezre.
A 320 GB-sre is felraktam a 42.1-et. Azonos hw-n telepítettem. A kicsi lemezről indítanám az OS-t, ugy át tudnám másolni a fájlokat ? Vagy Live CD inkább ? Nem találom a winyókat az MC-ben . Krusader root módban sem egyértelmű, hogy melyik lemez melyik.Van valahol leírás az alap repo visszaállításáról ? Egyfolytában a biztonsági kulcsokat reklamálja a zypper a dup után. gpg kulcsok. Meg a repo-kat nem találja, vagy az abban lévő fájlokat.
-
wetomi
aktív tag
Köszönöm!
Ez jó iránynak néz ki. Elsőre a KDE MTP támogatása nem lehet az igazi, a linkelt leírásban szereplő, vagy ahhoz hasonló fájlt nem találtam, hiába van fent látszólag a kio_mtp és 3 másik csomag.
Vasárnap bővebben belemászok, csak így tanulás közben kikapcsolódásként eszembe jutott...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest