Hirdetés
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
leviske
üzenetére
Na ezt most részben megválaszolnám magamnak, részben pedig kérdeznék, mert anno félreérthettem a másik topikban a választ.
Miután csak nem tetszett, hogy egy rolling distróban (TW) én linkelgetek be libeket, amik bármikor törlődhetnek verzióváltás miatt, megvizsgáltam jobban a DCMTK csomagot. Azt látom, hogy a bináris építése során milyen csomagokat használnak és ezeknek a telepítése meg is oldja a problémáimat. Viszont az még mindig nem fér a fejembe, hogy ezek a dcmtk vagy dcmtk-devel telepítése során miért nincsenek automatikusan behúzva telepítésre.
Kellene ezt jelentenem hibára, vagy nagyon el vagyok tévedve az RPM csomagok működése kapcsán?
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kellene ezt jelentenem hibára, vagy nagyon el vagyok tévedve az RPM csomagok működése kapcsán?