- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Korábban volt már ezzel kapcsolatban kérdésem, de azóta talán romlott a helyzet: Az mennyire normális, hogy a dcmtk és a dcmtk-devel nem jó néven keresi a függőségeit Tumbleweed és Leap alatt?
Jellemzően telepítés után első használatnál hiányolja a
/usr/lib64mappából a libpng/libssl/libicuuc/stb libeket, amik a valóságban jelen vannak, csak nem pl:libpng.sonéven, hanem mondjuklibpng16.so.16.37.0néven és ezt írhatnám a többire is. Onnantól, hogy ezekből létrehozok soft-linkeket a könyvtárban, megszűnik a gond, de Tumbleweed esetében rolling release lévén szó annyira nem tudom, hogy ez biztonságos megoldás-e.Ez olyasmi gond, amit érdemes lehet jelezni, vagy én bénázok?
YaST-ból telepítem egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
YaST-ból telepítem egyébként.