Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Sziasztok!
Sokadik alkalommal futottam bele abba a problémába, hogy Tumbleweed/KDE páros esetén egy frissítést követően az
/mntkönyváron belül csatolt partícióm nem csatolódik automatikusan.Maga a gép úgy néz ki, hogy adott egy nvme rajta az efi, root és a swap, adott egy ssd
/homekönyvtárként és adott egy hdd, amit a/mnt/sdbkönyvtárba csatolok.Logot nem tudok adni, mert szokásomhoz híven újratelepítéssel reagáltam a problémára (Ubuntut raktam fel mérgemben, de azzal sem vagyok kibékülve). Azt tudom, hogy jött egy filesystem frissítés. Végeredményben hova érdemes csatolni azokat a partíciókat, amiket szeretnék megtartani automatikusan csatolt formában?
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest