Hirdetés
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Sziasztok!
Sokadik alkalommal futottam bele abba a problémába, hogy Tumbleweed/KDE páros esetén egy frissítést követően az
/mntkönyváron belül csatolt partícióm nem csatolódik automatikusan.Maga a gép úgy néz ki, hogy adott egy nvme rajta az efi, root és a swap, adott egy ssd
/homekönyvtárként és adott egy hdd, amit a/mnt/sdbkönyvtárba csatolok.Logot nem tudok adni, mert szokásomhoz híven újratelepítéssel reagáltam a problémára (Ubuntut raktam fel mérgemben, de azzal sem vagyok kibékülve). Azt tudom, hogy jött egy filesystem frissítés. Végeredményben hova érdemes csatolni azokat a partíciókat, amiket szeretnék megtartani automatikusan csatolt formában?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- LEGO klub
- Highguard - Küszöbön a megjelenés, mégsem tudunk róla szinte semmit
- Képregény topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest