Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Mobil flották
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hehe
nem mondtam, hogy buttersmooth a váltás, de azért most sokkal tovább bírom susén, mint eddig (eddig átlag 10 perc volt, most már 2 napja gyúröm). gondolkoztam fedorán is, de amíg nem jön ki a 15 stabil, addig nem lesz értelmes 64 bites gnome3-as install media sajnos, anélkül meg kicsit értelmét veszti. plusz elvileg a suse cspat van legelőrébb a gnome3 integrálásban.igazából én is apt-get mánisá vagyok. ezt szoktam meg az első perctől kezdve, hogy komolyabban foglalkoztam linuxszal, kényelmes, gyors, és a synaptic is tök jól épül rá. de azért most amióta ezt használom, rá kellett jöjjek, hogy a zypper sem olyan gáz, szépen teszi a dolgát. oké, a grafikus packagekit nem túl jó, gyakran tanácstalanul áll a függőség problémák előtt, de parancssorban a zypper tök jól fut.
még nem nagyon kerestem sysmonitor-t, de majd utánanézek. mondjuk a jelenlegi felállásban legjobb esetben is az alsó notification bar-ra lehetne kitenni, ami meg nem látszik alapból, csak ha leviszed az egeret a hot corner-be, vagy előhozod (super gomb) az activities/exposé nézetet.
ez a debian rolling jó dolog lenne, szimpatikus törekvés, ahogy az is, hogy előbb utóbb minden disztrót ilyesmi irányba kéne terelni. van már most is lmde, bár még nem forrt ki az sem igazán. viszont ahogy nézem, jelenleg debianra semmiféle gnome3 nincs, sem tároló, sem ráhegesztett disztró formájában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Death Stranding Director s Cut
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
nem mondtam, hogy buttersmooth a váltás, de azért most sokkal tovább bírom susén, mint eddig (eddig átlag 10 perc volt, most már 2 napja gyúröm). gondolkoztam fedorán is, de amíg nem jön ki a 15 stabil, addig nem lesz értelmes 64 bites gnome3-as install media sajnos, anélkül meg kicsit értelmét veszti. plusz elvileg a suse cspat van legelőrébb a gnome3 integrálásban.