- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
Nos eddig nem volt időm elmélyedni benne, de most hozzáfogtam. A helyzet az, hogy eddig semmi nem használt. Ezek a lejátszó programok vannak feltelepítve, már alap programokként: Totem, Banshee 1.0, illetve Real Player 10.0. Ezen lejátszók beállításaiban nem találtam sehol az említett opciót, és ezek egyike sem játszik le semmilyen zeneszámot. Ezenkívül az interneten található videóknak sincs hangja. Egyáltalán nincs semmilyen hang.
Némely rendszerindításnál, a tálcán található kis hangszóró azt jelzi, hogy le van némítva, viszont az aktiválása sem hoz eredményt.

p.s.:
Ja, és a vezérlőközpont/hang-nál átállítottam mindent ALSA-ra, de ez nem hozott eredményt. Vannak még ezen kívül más opciók is:
- Nvidia CK804
- Nvidia CK804 MIC ADC
- OSS Nyilt hangrendszer
- Pulseaudio hangkiszolgáló
- Teszthang
- CsendEzekből az Nvidia CK804-et próbáltam még ki, illetve a "PA"-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bioshock 2 Special Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest