- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Pulse valójában csak egy felület. Alatta szerintem az alsa dolgozik.
Első próbálkozásra fogj egy lejátszót (pl: audacious) és abban állítsd be a hang kimenetet alsára és a megfelelő eszközt. Úgy fog menni?Jah és elvileg teljesen le is szedhető. Viszont nekem úgy Fedora alatt nem ment a hang flashel böngészőben. Csak pulseal hajlandó.
-
Hasek
Közösségépítő
Üdv!
Nos, olyan helyzet állt elő, hogy a rendszert újra kellett telepítenem. Hang ismételten nincs, és semmi nem segített eddig. Hardver gond egy szál sincs, egyedül ez a Pulse Audio nem akarja az igazat. Most éppen frissítek, minden frissíthető szoftvert, a "Szoftver telepítés" vezérlővel. Ha ez sem segít, akkor a kérdés adott. Miként tudom kiiktatni a Pulse Audio-t, és helyére tenni mást? A telepítés vezérlőben több különböző modult is felkínál, a programmal kapcsolatban, és hülyeséget sem akarok csinálni, hogy olyat törlök, amelyet nem kellene. Mi tévő legyek?
Ja, és milyen progit tegyek fel a PA helyett?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest